maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

מה כבר אפשר לעשות עם בירה?

עצרו! אם נשאר לכם בקבוק חצי ריק או פחית מעט מלאה, אל תמהרו לשפוך את הבירה לכיור - ניתן להשתמש בה במגוון דרכים יעילות...

אפשר לעשות אמבטיית בירה מזינה לעור!

!שימושים מיוחדים עם בירה

לבירה יש יכולת הזנה מאוד טובה לעור. אז בפעם הבאה שאתם מפנקים את עצמכם באמבטיה, השרו מעט בירה כהה בתוך המים - זה יעיל כמו אמבטיית מלחים ושמנים, אשר מרככת את העור.
 

אפשר לחפוף את השיער עם בירה!

שימושים מיוחדים עם בירה

בירה יכולה להוסיף ברק וחיוניות לשיער יבש והיא אלטרנטיבה מעניינת וטובה יותר מאשר שמפו מלא כימיקלים. ערבבו בירה עם ביצה לא מבושלת וחפפו עם התערובת כאילו וזה היה שמפו רגיל. זכרו להשתמש בתערובת באותו היום, אחרת ההשפעה החיובית של המרכיבים תנוטרל. רצוי לחפוף עם בירה לפחות פעם בחודש. בנוסף, אפשר גם להשתמש בבירה כקונדישינר - לשפוך על השיער הרטוב, לתת לו להתייבש ואז לשטוף...
 

אפשר להסיר עם בירה חלזונות מצמחים!

שימושים מיוחדים עם בירה

חלזונות הם מטרד נורא בחצר, בטח אם הם מטיילים על עלים שגדלים לאכילה. במקום להשתמש בכימיקלים כמו DDT, קברו צלוחית קטנה ליד הצמח ובכל יום שיפכו מעט בירה טרייה אל הצלוחית. שבלולים יימשכו לריח, ישתכרו ויטבעו והעלים שלכם יהיו נקיים!
 

אפשר לדשן עם בירה את הגינה!

שימושים מיוחדים עם בירה

השמרים שנמצאים בבירה טובים מאוד לדישון צמחים. כך שאם נשארים לכם בקבוקים ופחיות חצי ריקות, במקום לשפוך לכיור, השקו איתם את הגינה.
 

אפשר להרתיע דבורים באמצעות בירה!

שימושים מיוחדים עם בירה

דבורים וצרעות נמשכות לבירה, אז במקום לבזבז הון על תרחיצים או נרות דוחי מעופפים ומטרידים, העמידו מספר פחיות בירה פתוחות בחצר (רצוי במרחק מאנשים) והדבורים יעדיפו להתלכד סביב המשקה ולא סביב האוכל.
 

אפשר לעשות בירה-פוליש!

שימושים מיוחדים עם בירה

בירה טובה לניקוי והברקת רהיטים מעץ. שיפכו מעט על מטלית נקייה ועברו על הרהיטים. אתם תופתעו עד כמה התוצאה מבריקה ונוצצת...
 

אפשר להרגיע את הבטן!

שימושים מיוחדים עם בירה

אם אתם סובלים מקלקול קיבה, לגימה איטית של בירה יכולה לעזור לכם. לא רק שלאלכוהול יש השפעה מרדימה שיכולה להקל על הכאב, אלא שגם השמרים שבבירה מהווים השלמה תזונתית, המשפרים את האיזון הבקטריאלי ואת תהליך העיכול. השתדלו לא להשתמש בטריק זה אם אתם סובלים מאולקוס או גסטריסיס (דלקת בקיבה).
 

אפשר להשרות בשר עם בירה!

שימושים מיוחדים עם בירה

בירה מצוינת להכנת מרינדה של בשר ולא משנה איזה סוג. כל בשר, אם תשרו אותו בתחמיץ של בירה יתווספו לו טעמים מתקתקים כאילו וטבלתם אותו ברוטב אסיאתי. אם אתם ממש רוצים להשתגע, הוסיפו לתחמיץ הבירה גם קוביות של אננס וג'ינג'ר, המטבל יצא חמוץ-מתוק.
 
אפשר לאפות לחם-בירה טעים!
שימושים מיוחדים עם בירה

במקום להשתמש באבקת אפייה, משתמשים בשמרים של הבירה וזה יוצא נהדר.
מה צריך? 350 גרם קמח תופח / 350 מ"ל בירה (לא משנה אם בהירה או כהה) / 1/2 כפית מלח / 1/2 כוס פרמז'ן / 2 כפות גדושות של גרעיני חמניה וגרעיני דלעת.
איך מכינים? מחממים תנור ל-180 מעלות / מערבבים את הקמח התופח עם הבירה והמלח, עד לקבלת יציקה (היא עשויה להיות מעט נוזלית, זה בסדר). / מוסיפים את הפרמז'ן והגרעינים ומערבבים עד לתערובת אחידה. / משמנים ומקמחים תבנית ארוכה ושופכים לתוכה את התערובת. / אופים 50-55 דקות או עד שמזהיב.
 
 

 

מילה תרגומים - שירותי תרגום

מקור: שלו ברמן
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: