maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

גלגלי הדר מיובשים - רעיון מדליק לימי החורף

החורף בעיצומו, הגשם דופק על החלון והשווקים מלאים בריחות הדר נעימים. כדי שתוכלו לנצל את החורף עד תומו מצאנו עבורכם רעיון מדליק ושימושי במיוחד. בגלגלי ההדר המיובשים תוכלו להשתמש במגוון דרכים -

  • ניתן להוסיף אותם לתה כדי לשפר את טעמו ולהוסיף לו ארומה נעימה.
  • אפשר לפורר אותם ולהוסיף לתערובות תבלינים עשירות.
  • מומלץ להכין מהם פוטפורי ריחני במיוחד.
  • הם מתאימים גם לקישוט הבית באווירה חורפית.
 
הדר מיובש

איך מכינים?

  • חממו מראש תנור לחום של 80 מעלות.
  • חתכו תפוזים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
  • סדרו את הפרוסות על רשת צלייה והניחו אותה בתוך תבנית אפייה.
  • אפו במשך 6 עד 7 שעות. הפכו את התבנית כל שעתיים.
  • הגלגלים מוכנים כאשר הם יבשים לגמרי וגמישים מעט.
הדר מיובש
  • חממו מראש תנור לחום של 80 מעלות.
  • חתכו אשכולית לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
  • סדרו את הפרוסות על רשת צלייה והניחו אותה בתוך תבנית אפייה.
  • אפו במשך 8 עד 9 שעות. הפכו את התבנית כל 3 שעות.
  • הגלגלים מוכנים כאשר הם יבשים לגמרי וגמישים מעט.
הדר מיובש
  • חממו מראש תנור לחום של 80 מעלות.
  • חתכו קלמנטינות לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
  • סדרו את הפרוסות על רשת צלייה והניחו אותה בתוך תבנית אפייה.
  • אפו במשך 5 וחצי עד 6 שעות. הפכו את התבנית כל שעתיים.
  • הגלגלים מוכנים כאשר הם יבשים לגמרי וגמישים מעט.

הדר מיובש

  • חממו מראש תנור לחום של 80 מעלות.
  • חתכו לימונים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
  • סדרו את הפרוסות על רשת צלייה והניחו אותה בתוך תבנית אפייה.
  • אפו במשך 4 עד 5 שעות. הפכו את התבנית כל 2 שעות.
  • הגלגלים מוכנים כאשר הם יבשים לגמרי וגמישים מעט.
הדר מיובש
  • חממו מראש תנור לחום של 80 מעלות.
  • חתכו תפוזי דם לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
  • סדרו את הפרוסות על רשת צלייה והניחו אותה בתוך תבנית אפייה.
  • אפו במשך 6 עד 7 שעות. הפכו את התבנית כל 2 שעות.
  • הגלגלים מוכנים כאשר הם יבשים לגמרי וגמישים מעט.

 

יש לכם עוד רעיונות לשימוש בגלגלי ההדר המיובשים? כתבו לנו!

חורף נעים ומהנה!

מקור: מיכל רוזנסקי
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: