אם לחם הוא אחד ממוצרי הבסיס בארוחות שלכם, אך הקלוריות שבו והגלוטן שהוא מכיל גורמים לכם להפחית בצריכתו, כדאי שתכירו את הלחם הבריא הבא - לחם דלעת וכוסמת ללא גלוטן. הטעם העדין והמרקם העשיר, לצד כמות קלוריות נמוכה מזו שיש בלחם רגיל, יגרמו לכם להתאהב בלחם המיוחד הזה, וזה עוד בלי להתחשב ביתרונות הבריאותיים של הכוסמת.
מקורה של מנת הכוסמת והעוף שלפניכם במטבח הרוסי, אך היא מזמן עשתה עלייה וחדרה גם אל המטבח הישראלי. שילוב הטעמים המיוחד מעניק תחושת חמימות של בית ויכול בין רגע להחזיר רבים מאיתנו אל מחוזות של נוף ילדותם. אז אם מתחשק לכם להציף את עצמכם בנוסטלגיה דרך טעמים משובחים באמת, אתם מוזמנים להכין את המתכון הפשוט הזה ולחוות מסע בזמן של טעמים.
יש הטוענים כי ארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביותר של היום, לכן כדאי שהיא תהיה בריאה ומזינה ככל הניתן, אך גם טעימה. מתכון מאפה הבוקר שלפניכם, המכיל סובין שיבולת שועל ותות שדה, יעניק לכם אנרגיה להמשך היום עם טעם נפלא. בעבודה קלה ופשוטה של 5 דקות, תיהנו ממנה טעימה ומעוררת שתעלה לכם חיוך ענק על הפנים.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: