maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

אוסף מתכוני קיש עם ירקות, גבינות והרבה הפתעות!

 בשביל להכין קיש מנצח צריך בסך הכל תחתית בצק, ביצים גבינות ותוספות אהובות - הכנת המאפים הנהדרים האלו דורשת רק את זה ויחסית מעט עבודה, אז אין שום סיבה לא להכין מנות שכאלה באופן קבוע. אך יש אנשים שחושבים שקיש הוא מאכל מורכב או משעמם, ויש גם כאלה שלא יכולים לאכול את הגרסאות הקלאסית של המנות האלו מסיבות כאלו ואחרות. אז לכל אותם אנשים, וגם למי שפשוט רוצה לשדרג את הארוחות שלו עם קיש חם ומעורר תיאבון, הכנו עבורכם את האוסף הבא. המשיכו לקרוא ותגלו כיצד להכין קיש ללא גלוטן, קיש עם שילובי ירקות נהדרים ואפילו קיש עם דגים. שיהיה בתיאבון!

מתכון לקיש סלמון וגבינת עיזים

רוב מנות הקיש שאכלתם בימי חייכם ודאי היו מבוססות על ירקות כאלו ואחרים, אך מתברר שאפשר להכין מאפה נפלא שכזה גם בעזרת דג הסלמון האהוב! ההכנה של מנה שכזאת פשוטה למדי וכל מה שצריך זה בצק עלים מוכן שאפשר לקנות בכל מכולת, מספר קטן של רכיבים ומעט מאוד עבודה. בעזרת רוטב חריף ומספר עשבי תיבול טעמו של הדג משודרג פי כמה וכמה, אז אל תתפלאו אם החברים ובני המשפחה שלכם יתאהבו בקיש הזה כבר מהביס הראשון!

מתכון לקיש סלמון וגבינת עיזים מקור תמונה: foodiecrush.com
רכיבים לקיש סלמון וגבינת עיזים:
בצק עלים - דף סטנדרטי אחד (מופשר)
מלח - ½ כפית
רוטב טבסקו - מספר טיפות לפי הטעם (לא חובה)
סלמון מעושן - כ-120 גרם (קצוץ לחתיכות גדולות)
גבינת עיזים - ¼ כוס (מפוררת)
שמיר - 2 כפות
בצל ירוק - 2 כפות (קצוץ)
קמח - חופן קטן (למשטח העבודה)
מתכון לקיש פטריות ועלי רוקט במעטפת שקדים

עם הניחוחות הנפלאים שיתפשטו ברחבי הבית ויחד עם טעמיו הנהדרים, היו בטוחים שגם אלו שאינם רגישים לגלוטן ימהרו לבקש מכם את המתכון לקיש הפטריות ועלי הרוקט הבא. את טעמו של המילוי המועשר בגבינת עיזים, תשלימו עם מעטפת של בצק שקדים ביתי ופריך שיפתיע אתכם בקלות הרבה שבה תוכלו להכינו.

מתכון לקיש פטריות ועלי רוקט במעטפת שקדים מקור תמונה: cookieandkate
רכיבים לקיש ללא גלוטן:
אבקת שקדים - 2 כוסות (שקדים טחונים דק)
שיני שום - 3 (טחונות)
טימין - 1 כפית
מלח - 1 כפית (מחולקת)
פלפל שחור - ¼ כפית
שמן זית - 5 כפות (מחולקות)
מים - 1 כף
פטריות פורטובלו - 300 גר' (חתוכות גס)
עלי רוקט - 500 גר' (קצוצים)
חלב - ⅓ כוס
גבינת עיזים - 150 גר' (מפוררת)
מתכון לקיש בצל מקורמל וטימין בטעם עדין ומתקתק

רוב האנשים לא אוהבים את טעמו של הבצל למרות שהם יודעים עד כמה שהוא בריא ומזין, אך אם מקרמלים אותו ומשלבים אותו עם גבינות עשירות ועשבי תיבול, כמעט ואין מי שיסרב לטעימה! שילוב נפלא שכזה תוכלו להשיג בעזרת מתכון הקיש הנפלא שלפניכם, שיגרום גם למתנגדי הבצל הגדולים ביותר ללקק את האצבעות והוא מומלץ בחום כמנה עיקרית או תוספת נהדרת לארוחות ערב חורפיות.

מתכון לקיש בצל מקורמל וטימין בטעם עדין ומתקתק מקור תמונה: garlicandzest.com
רכיבים לקיש בצל וטימין:
בצל - 2 (גדולים, קלופים ופרוסים דק)
שמן זית - 2 כפות
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
ביצים - 4 (בינוניות)
חלב - ½ כוס
שמנת מתוקה - ½ כוס
אגוז מוסקט - ½ כפית
טימין - כף (קצוץ)
גבינת גרוייר - ½1 כוסות (מגוררת)
בצק פריך - לתבנית בקוטר 22-24 ס"מ - קנוי או מוכן מראש (מתכון לבצק פריך)
מתכון לקיש עגבנית וזיתים פשוט וטעים

בפיצות, בפסטות, בלזניות ובשלל מאכלים אהובים אחרים, השילוב הקלאסי בין עגבניות זיתים וגבינות מוכיח את עצמו שוב ושוב כחוויה מנצחת לבלוטת הטעם שלנו. אם גם אתם חושבים ככה, אתם מוזמנים להכיר מתכון פשוט ומפתיע שיעזור לכם ליהנות מהטעם הזה בדרך חדשה, ולהכין קיש עגבניות וזיתים עשיר ונימוח. כל מה שצריך זה חצי שעה של עבודה, אפייה קצרה ואחר כך אפשר להתחיל לטרוף!

מתכון לקיש עגבנית וזיתים פשוט וטעים מקור תמונה: tasteofhome.com
רכיבים לקיש עגבניות וזיתים:
בצק פריך - לתבנית בקוטר 22-24 ס"מ - קנוי או מוכן מראש (מתכון לבצק פריך)
קמח - ¼ כוס
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
עגבניות - 2 (בינוניות)
שמן זית - 2 כפות
ביצים - 2 (גדולות)
שמנת מתוקה - 1 כוס (רצויי להשתמש ב-36% שומן)
גבינת צ'דר - 1 כוס (מגוררת)
זיתים - 170 גרם (ללא נוזלים וחרצנים, קצוצים)
בצל סגול - ½ כוס (קצוץ)
בצל ירוק - 3 גבעולים (קצוצים)
גבינת פרובולונה - 4 פרוסות (ניתן להחליף בגבינת בשן)
מתכון לקיש אספרגוס וגבינת פונטינה

סביר להניח שאספרגוס הוא לא אורח קבוע על השולחן שלכם, אבל כנראה שזה פשוט כי אתם לא יודעים בכמה מנות טעימות ועשירות ניתן לשלב אותו. בזכות המתכון הבא לקיש אספרגוס וגבינות המצב הזה ישתנה, והירק הבריא הזה יהפוך לחלק מהמנה שכל בני המשפחה והאורחים שלכם יתחננו שתכינו באופן קבוע. אם תבחרו להשתמש בבצק מוכן מראש אפילו לא צריך לעבוד קשה, אז קדימה למטבח ולעבודה!

מתכון לקיש אספרגוס וגבינת פונטינה מקור תמונה: simplyrecipes.com
רכיבים לקיש אספרגוס וגבינה:
בצק פריך - לתבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ (מתכון לבצק פריך, או קנוי)
קמח - חופן (למשטח העבודה)
אספרגוס - 450 גרם
ביצים - 4 (גדולות)
גבינת פונטינה - 110 גרם (חתוכה לקוביות קטנות - אפשר להחליף בגבינת גאודה או גרוייר)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו