print header

4 מתכוני בקלווה מתוקים וטעימים

 כמעט בכל סיום ארוחה במסעדת בשרים מזרחית, מנת הקינוח האותנטית היא החלק האהוב עליי ובטח על עוד רבים. ברוב המקומות מגישים ספל קפה או תה מהביל ולצדו צלוחית עם מספר עוגיות בקלווה מסוגים שונים ומוכרים שאי אפשר לוותר עליהן, אך לפעמים מתחשק קצת לגוון בטעמים ובמראה שלהן. אז אם אתם רוצים לפנק את עצמכם במנות חדשות של בקלווה שכמותן לא תוכלו למצוא בשום מקום אחר, כדאי לכם להכיר את 4 המתכונים הבאים שיהפכו את סיום הארוחה שלכם לאירוע מושלם שכולם יחכו לו.
מתכון לבקלווה אסלית
את הקינוח המתוק הזה כמעט שאין אחד שלא מכיר או שלא יצא לו לטעום לפחות פעם אחת, אבל אם עדיין לא הזדמן לכם או שכן טעמתם ומתחשק לכם להכין בעצמכם, אתם מוזמנים לנסות את המתכון הקל שלפניכם וליהנות מעוגיות בקלווה אסליות שימתיקו לכם את היום ויעשו לכם שמח בפה.
מתכון לבקלווה אסלית מקור תמונה: whenfetametolive
רכיבים לסירופ:
סוכר - 4 כוסות
מים - ½2 כוסות
מיץ לימון - 2 כפות
רכיבים לבקלווה:
אגוזי מלך - 7 כוסות (קצוצים - כ-600 גרם)
חמאה - כ-200 גרם (מומסת - 2 חבילות)
בצק פילו - 2 חבילות (קנוי, מופשר)
מתכון לעוגת בקלווה מיוחדת
אוהבים לאכול בקלווה ופשוט לא מתחשק לכם להתעסק עם בצק פילו? כדאי לכם להכיר את המתכון המעולה הבא אשר יוצר עוגה עם מילוי אותנטי של הבקלווה המוכרת, אך עם מעטפת רכה וטעימה של עוגה בחושה ועסיסית שתגרום לכם לאכול ממנה בלי הפסקה. לאחר שתטעמו ממנה פעם אחת, אתם תרצו לאכול עוד ועוד.
מתכון לעוגת בקלווה מיוחדת מקור תמונה: culinaryvagabond
רכיבים למילוי:
אגוזי מלך - 1 כוס (קצוצים)
סוכר חום - ¾ כוס
קינמון - 2 כפיות
מלח - קמצוץ
חמאה - ½ חבילה (מומסת - 50 גרם)
רכיבים לעוגה:
קמח - 3 כוסות
סודה לשתייה - 1 כפית
מלח - ¼ כפית
סוכר - 1 כוס
חמאה - 1 חבילה (מומסת - 100 גרם)
חלב - ½1 כוסות
יוגורט - ½ כוס (רגיל)
תמצית וניל - 1 כפית
סוכר - ½ כף (לפיזור על התבנית)
חמאה - 1-2 כפות (לשימון התבנית)
דבש - ½ כוס (או יותר)
מתכון לבקלווה פיסטוק ושוקולד
אם חשבתם שכבר ראיתם וטעמתם את כל סוגי עוגות הבקלווה, אתם תגלו שאת המנה הזו עדיין לא ניסיתם. הקינוח המתוק והמרשים הזה הוא אחד מהיצירות היפות והמיוחדות שייצא לכם להכין בזמן הקרוב, ואנו בטוחים שלאחר שתנסו אותו בפעם הראשונה, אתם תחפשו כל יום סיבה למסיבה - העיקר רק להכין אותו שוב.
מתכון לבקלווה פיסטוק ושוקולד מקור תמונה: justalittlebitofbacon
רכיבים לסירופ:
מים - ½ כוס
סוכר - ½ כוס
דבש - ½ כוס
קינמון - קורט
מלח - קורט
רכיבים לבקלווה:
שוקולד צ'יפס - 160 גרם (מריר - כחצי חבילה + 1 כף)
פיסטוקים - 1 כוס
אגוזי פקאן - 1 כוס
סוכר חום - 2 כפות
קינמון - 2 כפיות
הל - ¼ כפית (טחון)
מלח - ¼ כפית
בצק פילו - 1 חבילה (מופשר)
חמאה - 1 חבילה (מומסת - 100 גרם)
מתכון לבקלווה מבצק תוצרת בית
אם אתם מרגישים מקצוענים ורוצים להעלות שלב בהכנת בקלווה ולעשות אותה ממש כמו שמכינים בתורכיה ובמדינות ערב השונות, המתכון שלפניכם הוא הדרך הנכונה. אופן ההכנה לא מסובך כמו שחושבים ואף תוכלו להיעזר בתמונות שמסבירות שלב אחרי שלב איך להכין את הממתק הטעים הזה שיהפוך לקינוח המועדף עליכם.
מתכון לבקלווה מבצק תוצרת בית מקור תמונה: mamaclub
רכיבים לבקלווה:
קמח - כ-½3 כוסות (500 גרם)
ביצה - 1
חמאה - ½ חבילה (עבור הבצק - 50 גרם)
מלח - קורט
חלב - 1 כוס (לבצק)
חלב - 1 כף (לשימון)
חמאה - 2 חבילות (מומסת, לשימון - 200 גרם)
אגוזי מלך - כ-3 כוסות (טחונים לפרורים – לא אבקה, 30 גרם)
אבקת סוכר - ½2 כוסות (300 גרם)
דבש - ¾ כוס (300 גרם)
מים - ½ כוס
קינמון - ½ כפית
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו