כמעט בכל סיום ארוחה במסעדת בשרים מזרחית, מנת הקינוח האותנטית היא החלק האהוב עליי ובטח על עוד רבים. ברוב המקומות מגישים ספל קפה או תה מהביל ולצדו צלוחית עם מספר עוגיות בקלווה מסוגים שונים ומוכרים שאי אפשר לוותר עליהן, אך לפעמים מתחשק קצת לגוון בטעמים ובמראה שלהן. אז אם אתם רוצים לפנק את עצמכם במנות חדשות של בקלווה שכמותן לא תוכלו למצוא בשום מקום אחר, כדאי לכם להכיר את 4 המתכונים הבאים שיהפכו את סיום הארוחה שלכם לאירוע מושלם שכולם יחכו לו.
את הקינוח המתוק הזה כמעט שאין אחד שלא מכיר או שלא יצא לו לטעום לפחות פעם אחת. אם עדיין לא הזדמן לכם או שכן טעמתם ומתחשק לכם להכין בעצמכם, אתם מוזמנים לנסות את המתכון הקל שלפניכם וליהנות מעוגיות בקלווה אסליות שימתיקו לכם את היום ויעשו לכם שמח בפה.
אוהבים לאכול בקלווה ופשוט לא מתחשק לכם להתעסק עם בצק פילו? כדאי לכם להכיר את המתכון המעולה הבא אשר יוצר עוגה עם מילוי אותנטי של הבקלווה המוכרת, אך עם מעטפת רכה וטעימה של עוגה בחושה ועסיסית שתגרום לכם לאכול ממנה בלי הפסקה. לאחר שתטעמו ממנה פעם אחת, אתם תרצו לאכול עוד ועוד.
אם חשבתם שכבר ראיתם וטעמתם את כל סוגי עוגות הבקלווה, אתם תגלו שאת המנה הזו עדיין לא ניסיתם. הקינוח המתוק והמרשים הזה הוא אחד מהיצירות היפות והמיוחדות שייצא לכם להכין בזמן הקרוב, ואנו בטוחים שלאחר שתנסו אותו בפעם הראשונה, אתם תחפשו כל יום סיבה למסיבה - העיקר רק להכין אותו שוב.
אם אתם מרגישים מקצוענים ורוצים להעלות שלב בהכנת בקלווה ולעשות אותה ממש כמו שמכינים בתורכיה ובמדינות ערב השונות, המתכון שלפניכם הוא הדרך הנכונה. אופן ההכנה לא מסובך כמו שחושבים ואף תוכלו להיעזר בתמונות שמסבירות שלב אחרי שלב איך להכין את הממתק הטעים הזה שיהפוך לקינוח המועדף עליכם.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: