maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

6 מתכוני העוגיות הפשוטים ביותר

בית המאפה של אמא - עוגות, לחמים ופשטידות

אין כמו ריח של עוגיות נאפות בתנור, אולי חוץ מהטעם שלהן, אך לא תמיד יש לנו כוח להתחיל לאפות אותן בעצמנו. בדיוק מהסיבה הזו מצאנו עבורכם 5 מתכוני עוגיות פשוטים במיוחד ועוד מתכון לקרואסון. כל אחד מהמתכונים בכתבה זו דורש 3 רכיבים בלבד!

 

בראוניז אגוזים נימוחות

הבראוניז האהובות דורשות הכנה פשוטה ומהירה ויהפכו מיד לאחד הקינוחים האהובים עליכם.

עוגיות

jeffreyw
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • חצי כוס קמח
  • 1 ורבע כוסות ממרח שוקולד אגוזים (למשל נוטלה)
הכנה
  • חממו תנור לחום של 180 מעלות.
  • ערבבו את המרכיבים בקערה עד ליצירת מרקם אחיד. העבירו את התערובת לתבנית משומנת.
  • אפו במשך 15 דקות. הבראוניז יהיו מוכנות כאשר תנעצו בהן קיסם והוא יצא נקי.

עוגיות חמאת בוטנים קלאסיות

מתכון מסורתי ופשוט לעוגיות חמאת בוטנים לעיסות וטעימות. מתכון זה אינו מכיל קמח ומתאים במיוחד לחולי צליאק ושומרי תזונה נטולת גלוטן.

עוגיות

Janet Hudson
מרכיבים
  • 1 ביצה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס חמאת בוטנים
הכנה
  • חממו תנור לחום של 180 מעלות.
  • ערבבו את המרכיבים בקערה עד ליצירת מרקם אחיד. הכינו מהתערובת כדורים בקוטר 2-3 ס"מ ומעכו אותם בעדינות עם כף או מזלג.
  • אפו את העוגיות במשך 12 דקות. תנו לעוגיות להתקרר בתבנית מספר דקות. 
  • עוגיות אלה אינן מכילות קמח ולכן לא יתפחו, כך שתוכלו לאפות את כל הכמות על מגש אחד.

חטיפי אנרגיה בריאים

המתכון הזה מציג סוג שונה של עוגיה - חטיפי בריאות טעימים מפירות יבשים ואגוזים. חוץ מהתמרים, ניתן להחליף את המרכיבים הנוספים ליצירת חטיפים לטעמכם.

עוגיות

Timothy Vollmer
מרכיבים 
  • 1 כוס תמרים, מגולענים
  • 1 כוס פרי יבש לבחירתכם
  • 1 כוס אגוזים לבחירתכם
הכנה
  • קלו את האגוזים למשך 10 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות (לא חובה, אך מומלץ).
  • ערבבו את כל המרכיבים במעבד מזון. הפרידו את התמרים אם הם יוצרים גושים. השתמשו בפולסים קצרים כדי לרסק את כל המרכיבים.
  • לאחר ריסוק המרכיבים, לחצו לחיצה ארוכה על מעבד המזון (30 שניות) כדי לפורר את המרכיבים.
  • לאחר הפירור, לחצו לחיצה ארוכה יותר על המעבד (2 דקות) עד שכל המרכיבים יצרו כדור אחיד.
  • פרסו חתיכת ניילון נצמד על משטח העבודה שלכם, העבירו אליו את התערובת ומעכו אותה לצורת ריבוע עבה. עטפו את התערובת וצננו במקרר למשך 3 שעות לפחות.
  • לאחר הצינון, חתכו את הריבוע הגדול לחטיפים אישיים.
  • נסו את השילובים הבאים: שקד-דובדבן, חמוציות-פקאן, תפוח-אגוז מלך-קינמון.
  • ניתן לפזר שבבי קוקוס מעל לחטיפים, או כל תוספת אחרת.

עוגיות מקרון קוקוס איטלקיות

עוגיות המקרון האיטלקיות הללו מוכנות ללא קמח, פתרון מושלם אירוח שמוכן תוך דקות ספורות!

עוגיות

Sundar1
מרכיבים
  • 450 גר' שבבי קוקוס
  • 1 פחית חלב מרוכז (400 גר')
  • 2 כפיות תמצית וניל
הכנה
  • חממו תנור לחום של 180 מעלות.
  • ערבבו את המרכיבים היטב בקערה.
  • השתמשו בכפית כדי ליצור גושי תערובת על תבנית מצופה בנייר אפייה.
  • אפו במשך 8 דקות, הניחו לעוגיות להתקרר.

עוגיות חמאה פריכות

מתכון אנגלי מסורתי להכנת עוגיות חמאה פריכות, טעימות וקלות להכנה.

עוגיות

Roxanna Salceda
מרכיבים
  • 2 כוסות קמח
  • 230 גר' חמאה מומלחת, בטמפ' החדר
  • חצי כוס אבקת סוכר
הכנה
  • חממו תנור לחום של 180 מעלות.
  • ערבבו יחד את החמאה והסוכר במיקסר ליצירת תערובת אחידה ומוקצפת.
  • הוסיפו את הקמח והמשיכו לערבב. התערובת תקבל מרקם פירורי. המשיכו לערבב עד לקבלת בצק. הוסיפו כף מים במקרה הצורך.
  • קמחו משטח עבודה ורדדו את הבצק עד לעובי של 6-7 מ"מ.
  • חתכו את הבצק לעיגולים, הניחו על תבנית עם נייר אפייה ואפו במשך 20-25 דקות. העוגיות מוכנות כאשר הן בצבע זהוב ובהיר.

מיני קרואסוני שוקולד מהירים

אין כמו טעם של קרואסון טרי ישר מהתנור, במיוחד אם יש בו שוקולד. כך תוכלו להכין לעצמכם קרואסונים בקלי קלות.

עוגיות

Martin Thomas
מרכיבים
  • חצי חבילת בצק עלים, מופשרת
  • 120 גר' שבבי שוקולד
  • 1 ביצה
הכנה
  • חממו תנור לחום של 180 מעלות. טרפו את הביצה עם מעט מים.
  • קמחו את משטח העבודה שלכם ורדדו את בצק העלים לריבוע באורך 40 ס"מ.
  • חצו את ריבוע הבצק לאורכו, וחלקו כל חצי ל-4 מלבנים כך שיווצרו לכם 8 מלבנים. חצו כל מלבן באלכסון ליצירת משולשים ישרי זווית.
  • חלקו את שבבי השוקולד בין המשולשים וגלגלו את הבצק ליצירת קרואסון.
  • עקלו את הקרואסונים ליצירת צורת הסהר המפורסמת ומשחו את הקרואסונים בביצה הטרופה. 
  • אפו במשך 20-25 דקות, עד להופעת צבע זהוב-שחום.

 

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: