maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

עוגיות טארט ממולאות - העוגיות המושלמות!!

בית המאפה של אמא - גוגות, לחמים ופשטידות


מצרכים:
2 כוסות קמח
1 כף סוכר
1 כפית מלח
200 גרם חמאה לא מלוחה חתוכה לקוביות
1 ביצה גדולה
2 כפות חלב
ביצה נוספת להברשת העוגיות

למילויים:
מילוי קינמון מספיק לכ- 9 חתיכות.
חצי כוס סוכר חום
כפית וחצי קינמון
4 כפיות קמח
ביצה בכדי להבריש את העוגיות לפני המילוי.

מילוי ריבה:
3/4 כוס ריבה
כף עמילן תירס מעורבבת עם כף מים קרים

מילוי שוקולד:
9 כפות שוקלד צ'יפס
9 כפות שוקולד נוטלה או כל ממרח אחר.


אופן הכנת המילויים:
מילוי הקינמון - ערבבו את את הסוכר הקמח והקינמון.
מילוי הריבה- ערבבו את הריבה יחד עם העמילן בפינג'ן קטן והביאו לרתיחה במשך 2 דקות. הורידו מהאש והניחו בצד לקירור
.

אופו הכנת הבצק:
ערבבו יחד את הקמח, הסוכר, והמלח. הוסיפו את החמאה - וערבבו את התערובת במיקסר או ביד. הוסיפו את הביצה והחלב והמשיכו לערבב עד שכל החומרים מתגבשים יחד. אם צריך לושו את הבצק על משטח מקומח.
חיתכו את הבצק ל-2 ועצבו ממנו 2 קוביות חלקות. ניתן להשתמש בו מיד או לשים במקרר עטוף בנילון עד יומיים
.

אופן הכנת העוגיות:
הניחו את הבצק על משטח מקומח ורדדו אותו לריבוע בעובי של 30 מילימטר ובגודל של 9*12 ס"מ. עשו זאת גם עם החתיכה השנייה. חיתכו כל מלבן ל-3 חתיכות שוות לרוחב ו-3 לאורך כך שיהיו לכם 9 מלבנים קטנים בכל אחד משני קוביות הבצק.
מירחו את הביצה על כל המשטח של הבצק הראשון. מלאו כף מאחד המילויים והניחו אותו במרכז כל מלבן קטן. השאירו כ- 1 ס"מ של שטח חשוף מסביב לכל המילוי. קחו מלבן ריק מהבצק השני וכסו את המלבן עם המילוי ולחצו והדקו באמצעות האצבעות את הכיסוי לבסיס. השתמשו במזלג ולחצו את שיני המזלג מסביב למלבן בכדי ליצור את הקווים הקטנים לקישוט. חיזרו על הפעולה עם יתר המלבנים.
הניחו את המלבנים בעדינות בתוך תבנית עם נייר אפיה דיקרו כל מלבן מספר פעמים עם מזלג בשביל למנוע התנפחות מיותרת. קררו את המלבנים במקרר ל 30 דקות בזמן שאתם מחממים תנור ל - 180 מעלות.
הציאו את העוגיות מהמקרר והניחו בתנור. אפו במשך 20-25 דקות, עד שהן מקבלות צבע חום בהיר מוזהב.
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: