maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header
מתכון קל לקוביות לחם עם גבינה

המתכון הבא לקוביות לחם בגבינה הוא פשוט מאוד להכנה, אך יגרום לכם להזיל ריר מהרגע שתתחילו להכין אותו... זוהי הגרסה הבסיסית שניתן להוסיף לה שום, פלפלים, פטריות או כל דבר אחר, כיד הדמיון הטובה עליכם.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
recipe
רכיבים ללחם הפתעה:
כיכר לחם - 1 (לבחירתכם)
גבינה צהובה - 350 גר' (קשה - גוש)
בצל ירוק - צרור
פרג - 2 כפיות
חמאה - 3 כפות (מומסת)
אופן הכנת הלחם הפתעה:
  1. חתכו את הלחם לאורך באמצעות סכין חדה כמעט עד הקצה, מבלי לפגוע בקרום התחתון.
  2. חזרו על הפעולה לרוחב. preperation
  3. פרסו את גוש הגבינה לפרוסות עבות. preperation
  4. הכניסו את פרוסות הגבינה בין החריצים שיצרתם בלחם. preperation
  5. קצצו את הבצל ירוק. preperation
  6. ערבבו בכוס את הבצל הירוק והפרג יחד עם החמאה.
  7. מרחו את התערובת באמצעות מברשת או כפית על הלחם ובין החריצים. preperation
  8. עטפו את הלחם בנייר כסף, הכניסו לתנור בטמפטורה של 180° מעלות למשך רבע שעה כדי להמס את הגבינה.
  9. לאחר מכן הסירו את העטיפה והכניסו את הלחם לעוד 10 דקות כדי ליצור קרום קריספי. preperation
מקור: מתן נפתלי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: