print header

טראפל של אבוקדו - המתכון הזה עומד להפתיע אתכם!

מזונות על - כל הבריאות בצלחת

מה צריך?

שני אבוקדו בשלים, שני מנגו בשלים, לימון וכוסברה

טראפל אבוקדו
 

חתכו אבוקדו בשל לחצי והוציאו את החרצן

טראפל אבוקדו
 

בעזרת כפית, הוציאו את המילוי - אך הקפידו להשאיר מסגרת יציבה ועבה מספיק,
כך שהאבוקדו לא יאבד את צורתו

טראפל אבוקדו
 

בקערה נפרדת, מעכו את האבוקדו והוסיפו מעט לימון - גם כדי שלא ישחיר
וגם כמובן כדי להוסיף מעט טעם

טראפל אבוקדו
 

את המילוי אפשר לעשות במליון וריאציות - הקלאסית הפשוטה והטעימה ביותר היא:
מנגו קצוץ, כוסברה קצוצה, שומשום שחור ומיץ לימון.

ערבבו את המרכיבים יחד עם מחית האבוקדו.

טראפל אבוקדו
 

כעת החזירו את המילוי אל קליפות האבוקדו. אל תדחסו יותר מדיי!

טראפל אבוקדו
 

ערבבו יחד חתיכות קטנות של מנגו יבש, פלפל אדום יבש, תירס יבש, פיסטוק, אפונה ושומשום שחור

טראפל אבוקדו
 

ערבבו את כל החומרים ביחד וכיתשו אותם עד שיהפכו לפירורים

טראפל אבוקדו
 

קלפו את קליפת האבוקדו הממולא וגלגלו אותה בתוך תערובת הפירורים

טראפל אבוקדו
 

את צלחת ההגשה רצוי לקשט באמצעות המרכיבים שהשתמשנו בהם במתכון:
אבוקדו, מנגו, כוסברה ושומשום

טראפל אבוקדו
 
טראפל אבוקדו
 

קטמו את ראש האבוקדו וחשפו את המילוי המפתיע שבפנים!

טראפל אבוקדו
 
טראפל אבוקדו
 
טראפל אבוקדו
 

בתיאבון!

טראפל אבוקדו
 
מקור: עדי גרינפלד
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.