![]()  | 
		
| 
				 מצרכים: 
					2 כפות שמן זית  | 
		
				![]()  | 
		
| חותכים את הבשר לחתיכות קטנות | 
				![]()  | 
		
| מחממים שמן זית בסיר גדול ולאחר מכן מבשלים את הבשר עד שיתפוס צבע חום | 
				![]()  | 
		
| מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים עד שיתחיל להעלות ריח, רק דקה או שתיים | 
				![]()  | 
		
| כעת מוסיפים את הציר בקר, יין אדום, בירה גינס, רסק עגבניות, סוכר, רוטב ווסטרשייר, טימין ועלי הדפנה. | 
				![]()  | 
		
| מביאים הכל לרתיחה | 
				![]()  | 
		
| מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך שעה. בוחשים מדי פעם כדי למנוע מהתחתית להישרף. | 
				![]()  | 
		
| בנתיים, חותחים את כל הירקות | 
				![]()  | 
		
| שמים את הירקות בסיר אחר עם טיפת שמן זית | 
				![]()  | 
		
| ומבשלים עד שהירקות מזהיבים (כ - 15 דקות). מניחים בצד למשך שעה עד שהבשר יתבשל. | 
				![]()  | 
		
| מוסיפים את הירקות המבושלים לגולש ומבשלים ללא מכסה עד שהירקות והבשר יהיו רכים (כ- 30 עד 40 דקות). מערבבים כף קורנפלור עם כף מים, מוספים לגולש ומערבבים. בסוף יש להוציא את עלי הדפנה ולהסיר שומן שהצטבר למעלה. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. | 
				![]()  | 
		
| 
				מגישים ונהנים! בתאבון *ניתן לשמור את הגולש בקירור עד שלושה ימים*  | 
		
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: