maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

מדריך להתאמת גבינות ויין ליצירת שילובים טעימים

 בעולם הקולינריה, הגסטרונומיה והאוכל יש כמה וכמה שילובים מוכרים בין מאכלים מסוימים למשקאות המתאימים להם, אבל נראה שאין זיווג אהוב, פופולארי ומענג יותר מזה שנעשה בין סוגים שונים של גבינות לזני יינות. הטעמים המשלימים זה את זה והמרקמים המתערבבים בפה ויוצרים חגיגה הפכו את ערבי הגבינות והיין לבילוי שגור, ורבים גם נהנים לעשות את השילוב הנהדר הזה בכל ימות השנה, ובמיוחד לקראת חג השבועות – שבו הגבינות תופסות מקום של כבוד בשולחן בכל בית בישראל. כדי לעזור לכם להבין טוב יותר אילו גבינות הולכות עם אילו יינות הכנו לכם מדריך קצר, הכולל מידע על 10 מסוגי הגבינות האהובים ביותר - ואם תלחצו עליהן תגלו איזה זן של יין משתדך אליהן באופן המוצלח ביותר; כדאי לכם בהחלט להכיר את השילובים האלו לקראת ארוחת החג הקרבה או כהכנה לערב הגבינות והיין שאתם מארגנים.  

 
שילובי גבינות ויין: גבינת צד'ר
שילובי גבינות ויין: גבינת גרוייר
שילובי גבינות ויין: גבינת סטילטון
שילובי גבינות ויין: גבינת אמנטל
שילובי גבינות ויין: גיבנת מונסטר
שילובי גבינות ויין: גבינות עיזים צרפתיות
שילובי גבינות ויין: גבינות וינטג'
שילובי גבינות ויין: גבינת טריפל קרים
שילובי גבינות ויין: גבינות מעושנות
שילובי גבינות ויין: גבינת ריקוטה

מקור התמונות: PancratDavidSimon LawRaimond SpekkingWiki-portwineLarry HoffmanpshegubjKaren

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו