|
מצאנו עבורכם מתכון טעים במיוחד לקינוח שיהלום כל חך! |
|
|
| לפניכם הוראות הכנה לקינוח קינמון מדהים, שהוא שילוב בין גלילי קינמון לטוסט קינמון, הנה כל מה שצריך כדי להכין אותו: |
![]() |
|
המצרכים הדרושים להכנה: לחם לבן טרי סוכר חמאה מומסת אבקת קינמון זהו.....נראה שאתם מוכנים! |
![]() |
|
פרסו את הלחם לפרוסות שוות וחתכו את חלקו הקשה. לאחר מכן שטחו אותן בעזרת מערוך עד שיהפכו דקות כנייר. |
![]() |
| מרחו את שני הצדדים בחמאה |
![]() |
| פזרו משני הצדדים אבקת קינמון וסוכר |
![]() |
| קפלו את "נייר הלחם" משני צדדיו, כך שיהיה מחולק ל3 חלקים שווים. |
![]() |
| לאחר שקיפלתם, גלגלו לצורת שבלול |
![]() |
|
לאחר שסיימתם לגלגל את הכמות הרצויה עבורכם, הניחו את כל הקינמונים בתבנית אפייה. יש לשים אותם באפייה למשך 15-20 דקות, בטמפרטורה של 180 מעלות. |
|
לאחר האפייה, מומלץ לפזר מעליהם אבקת סוכר או מעט חלב |
|
הקינמונים שלכם יהיו מעט פריכים מבחוץ ורכים מבפנים. הם יפתיעו אתכם במרקם שלהם ויהיו מענגים! פשוט, קל וטעים בטירוף! |
|
ערכה: חן שאול. |
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: