maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

לביבות גבינה עם מטבל של רוטב עגבניות מיובשות עם בלסמי

ישר לעיקר - בשרים ותוספות

מתכון ללביבות גבינה...מומלץ!

 

נכון שהן נראות טוב יותר ממקלות המוצרלה המטוגנים שאתם מכירים? תראו אותן, עם טימין טרי פזור על החלק העליון. זה מה שנקרא שדרוג מנה.

 

מתכון ללביבות גבינה...מומלץ!

 

הקפידו להשתמש בגבינת ריקוטה שמנה. אל תחשבו אפילו לרגע להשתמש בריקוטה דלת-שומן. אם אתם הולכים לעשות צרות על ההתחלה – עדיף שתעזבו את זה עכשיו. זה כמו להזמין המבורגר וצ 'יפס עם דיאט קולה. הנזק כבר נעשה עם ההמבורגר והצ 'יפס, אין טעם לנסות לחסוך בקלוריות. או שאתה הולך על זה או שאתה הולך הביתה.

 

מתכון ללביבות גבינה...מומלץ!

 

הקפידו לעשות את זה בסגנון פס הייצור הפשוט, זה לא מתוחכם – אבל זה לא צריך להיות. אם יש בבית שפים קטנים שרוצים לעזור, תנו להם לגלגל את הגבינה לכדורים קטנים.

 

מתכון ללביבות גבינה...מומלץ!

 

לאחר מכן טבלו את כדורי הגבינה בקמח.

 

מתכון ללביבות גבינה...מומלץ!

 

ואז גם בביצה...

 

מתכון ללביבות גבינה...מומלץ!

 

לאחר מכן יש לגלגל אותם בתוך פירורי הפנקו.

במידת הצורך, אם טמפרטורת הבית מעט חמה, ניתן לקרר את כדורי הגבינה במקרר ע"מ שלא יתפרקו בשמן. לאחר מכן מטגנים אותם בשמן צמחי חם ו...

 

מתכון ללביבות גבינה...מומלץ!

 

זה מוכן! לביבות הגבינה שלכם, לא תוכלו שלא לאהוב אותן!

לביבות גבינה:


1 כוסות חלב מלא טרי
1 כוסות מוצרלה מגורדת
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון טרי
2 כוסות פנקו (פירורי לחם יפני)
3 ביצים גדולות
שלושת רבעי כוס קמח
שמן צמחי לשלב הטיגון
כמה ענפי טימין
לימון

מערבבים בקערה קטנה את הריקוטה, המוצרלה, המלח והפלפל. כעת קחו שתי קערות גדולות: באחת מניחים את פירורי הפנקו בנפרד מהקמח ובשניה יש לטרוף בעדינות את הביצים. רפדו מגש בנייר אפייה.

יש לגרוף כף כדור (בערך בגודל של כדור פינג פונג/גולף) של תערובת הגבינה לתוך הקמח ולגלגל. לאחר מכן להעביר את הכדור אל הביצים ולגלג בשנית.

כעת העבירו את כדור הגבינה לתערובת הפנקו ושוב לגלגל. להעביר את הכדור אל מגש האפיה המרופד וכך להמשיך לסיומה של תערובת הגבינה. אם ביתכם חם, אולי כדאי לצנן את כדורי הגבינה למשך 30 דקות עד שעה.

בנתיים יש לחמם 7 ס"מ של שמן צמחי במחבת גדול עד 180 מעלות צלזיוס. תעשו בדיקה עם לביבה אחת, הכלל אומר שהראשון תמיד מפשל.

טגנו את הלביבות בקבוצות, הזהרו שלא לצופף אותן במחבת והמתינו עד להזהבה שמגיעה לאחר דקה או שתיים. הסירו בכף מחוררת אל מגבות נייר לניקוז.

כשתסיימו עם הלביבות, טגנו כמה שניות את הטימין.

מפזרים טימין ומלח על הלביבות ומזליפים מעט מיץ לימון על הלביבות.

מטבל של רוטב עגבניות מיובשות עם בלסמי:

עגבניות מיובשות עם שמן
זיגוג בלסמי
שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
חרדל דיז 'ון
מיץ לימון

את הכמות יש לקחת לפי הטעם, כל אחד והעדפתו, ולאחר מכן להעביר את הכל לבלנדר ולערבב עד שהתערובת חלקה.

 

בתיאבון!!

 

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: