maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

שיטה להכנת חביתה בתוך ביצה

הכנת חביתה היא עניין כה פשוט שהיא הפכה לסמל המייצג כישורי בישול בסיסיים. אף על פי כן, תופתעו לגלות שיש עוד מעבר למקושקשת, עין, ירק ואומלט. הכירו את החביתה המשויישת.

חביתה משויישת - שיטת הכנה מגניבה ומקורית!

 

ראשית, הצטיידו בגרב, או כל שרוול בד אחר והשחילו פנימה את הביצה. הקפידו שהשרוול יהיה ארך מספיק כך שתוכלו לאחוז בו משני צדדיו.

חביתה משויישת - שיטת הכנה מגניבה ומקורית!

 

קבעו את הביצה במקום באמצעות קשירה של חוט משני צידה. תוכלו להשחיל כך ביצים נוספות, תלוי באורך השרוול. שימו לב - כל ביצה צריכה להיות מקובעת בנפרד כך שלא יתנגשו וישברו.

חביתה משויישת - שיטת הכנה מגניבה ומקורית!

 

עתה, התחילו לסובב את השרוול במרץ. ככל שתסובבו יותר, הביצה תצא אחידה יותר במרקמה. את אפקט השיש של הלבן והצהוב, ניתם להשיג על ידי סיבוב מתון למשך זמן קצר.

חביתה משויישת - שיטת הכנה מגניבה ומקורית!

 

כעת, הרתיחו את הביצים ובשלו אותן כמו ביצים קשות לכל דבר.

חביתה משויישת - שיטת הכנה מגניבה ומקורית!

 

והרי לכם חביתה בתוך ביצה!

חביתה משויישת - שיטת הכנה מגניבה ומקורית!

 

תוכלו לאכול אותה כמות שהיא, או לחתוך ולהוסיף אותה לסלטים, סנדביצ'ים ומאכלים נוספים.

בתיאבון!

חביתה משויישת - שיטת הכנה מגניבה ומקורית!
 
מקור: דנה יפרח
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: