maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

איך לבחור ולאחסן ענבים, בננות ותפוחים?

עוצרים להתרעננות - שייקים ומשקאות קרים




ענביםהענבים צריכים להיות שמנמנים ומחוברים היטב לגזע. הגוונים צריכים להיות מאוזנים; הענבים הירוקים עם גוון צהבהב בתחתית והענבים הסגולים צריכים להיות בצבע סגול חזק, ללא גוון ירוק בכלל.

אל תשטפו את הענבים, אלא אחסנו אותם במקרר באריזה בה הגיעו. הם ישארו טריים שלושה עד חמישה ימים. כאשר אתם מוכנים לאכול אותם, הניחו את האשכול במסננת תחת מים קרים. בחודשי הקיץ, מומלץ לשים אותם במקפיא.

 

שייק ענבים-בננה

2 חופנים של ענבים אדומים, ללא גרעינים
2 בננות גדולות, קלופות ופרוסות
1 כוס קרח
1/4 כוס חלב

 

בננותחפשו בננות צהובות ללא חבורות, כתמים או קרעים בקליפה.

אם אינכם מתכוונים לאכול אותן תוך מספר ימים, העדיפו בננות ירוקות יותר ובשלות פחות.

לא מאחסנים בננות במקרר. זה עוצר את תהליך ההבשלה שלהן והופך את עורן לחום מהר מאוד. בננות יחזיקו שלושה עד חמישה ימים בטמפרטורת החדר.

 

שייק בננה-תפוח

1 בננה קפואה, קלופה וקצוצה
1 תפוח, מקולף וקצוץ
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס חלב

 

תפוחיםראשית, ודאו שהתפוחים אינם חבולים או פגומים. הצורה, המרקם והצבע צריכים להיות שווים עד כמה שניתן.

הקישו על התפוח ליד הגזע שלו. אם הצליל חלול, כנראה שהתפוח בשל מדיי. אם נשמע קול חבטה עמום, הפרי בשל וראוי לאכילה.

אחסנו תפוחים במגירת הירקות במקרר. הם יכולים להחזיק שם שבועיים עד שלושה.
 

שייק בננה-תפוח- ענבים

1 בננה, קלופה ופרוסה
1 כוס ענבים ירוקים
170 גרם יוגורט וניל
12 תפוחים - קלופים ופרוסים
1.5 כוסות עלי תרד טריים


 

מקור: לאה בן בסט
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: