maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

איך לצלות את הירקות האהובים עליכם

  אם יש דבר שכולנו יכולים להסכים עליו זה שאין כמעט אדם בעולם שלא אוהב לעשות על האש ולאכול מאכלים לאחר צלייה, אם זה על מנגל פשוט, על גריל ברביקיו או סתם על מחבת. אף על פי שהדבר הראשון שעולה לראש כשחושבים על מנגל זה בשר צלוי, מי בכלל אמר שחייב לצלות רק מאכלים בשריים על האש? בין אם כמנה עיקרית ובין אם כתוספת - ירקות רבים יכולים להוות פינוק מושלם לא פחות מבשר אחרי ששמים אותם על המנגל, ולא רק לטבעונים ולנמנעים מאכילת בשר, אלא לכולם. אז אתם מוזמנים להכיר אילו ירקות מומלצים ביותר לצלייה, איך להכין אותם וכיצד להפיק מהם את המיטב - הכל בעזרת המדריך הבא.
 
לחצו על התמונות על מנת לצפות בהן בגודל מלא
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו