עוגת בננה היא ללא ספק אחת מן העוגות היותר נפוצות וטעימות, בעיקר כי מתיקותה הטבעית של הבננה נותנת למנת הקינוח הזו יתרון גדול והופכת אותה לאהובה במיוחד. בעזרת המתכון הנהדר הבא תוכלו לשדרג את עוגת הבננה שלכם ולהפוך אותה למיוחדת, טעימה ומתוקה עוד יותר – כך שהיא תהפוך במהרה לקינוח המועדף על כל בני ביתכם והאורחים שלכם.
מי שמעולם לא טעם קינוח של בננות עם שוקולד לא יודע אילו טעמים נהדרים הוא מפסיד, וכדי ליהנות מהם בכלל לא צריך לעבוד קשה! ניתן ליהנות מהשילוב המושלם והמפנק הזה בעזרת המילקשייק שלפניכם, שמתאים במיוחד לימי הקיץ החמים ולילדים בגוף ובנפש. רק 5 דקות של עבודה ואתם יכולים להתחיל לחגוג, אז קדימה למטבח!
אם חשבתם שאנשים שמאמצים משטרי תזונה מסוימים לא יכולים ליהנות מעוגיות רכות, עשירות ומתוקות, כנראה שאף פעם לא הכנתם את המתכון הנפלא הזה... הוא ממש לא מסובך ותמצאו בו רכיבים אהובים במיוחד כמו בננות, חמאת בוטנים ואפילו רמז עדין של וניל, והוא טבעוני לחלוטין! אמנם עדיין רצוי לאכול מהעוגיות האלו במתינות, אבל אין ספק בכך שהן מזיקות לבריאות הרבה פחות מגרסאות אחרות. בזכות כל היתרונות האלו זה ממש לא יפתיע אותנו אם אתם וכל בני הבית שלכם תרצו להכין את העוגיות האלו שוב ושוב.
את הפנקייק אנחנו מכירים בדרך כלל כחביתיות צנומות ובהירות, שנכין כארוחת בוקר – לא הכי בריאה, צריך יש לציין – עם הילדים בבקרי סוף השבוע או אף כקינוח לחלק אחר של היום. אך עכשיו אנחנו רוצים להכיר לכם את התענוג הזה בגרסה קצת שונה שלו – כהה וקצת בריאה יותר, כזו שאולי אף תתאים יותר לחך מבוגר. זאת בזכות רכיבים כמו בננות, שיבולת שועל ואבקת קקאו, שנכנסים לבלילה, מחליפים את הסוכר ונותנים למנה הזו תוספת מתקתקה ומרעננת לפה שתגרום לכולם ללקק את האצבעות אחרי טעימה אחת!
את מאפינס הבננה-בטטה האלה כל כך פשוט להכין, ועוד יותר קל ליהנות מהם כחטיף או כארוחת בוקר קלילה ובריאה.
קינוחים אפויים, מתוקים ועשירים בשוקולד הם אהבה של רבים מאיתנו, ילדים ומבוגרים כאחד, וכאשר קינוח שכזה בא מלווה ב-3 סוגי שוקולד שונים, בבננות טעימות המוסיפות מתיקות טבעית ובעיצוב משגע שמעניק למאפה מראה של לוח משחק – אף אחד לא באמת יכול לעמוד בפיתוי. אז קבלו את המתכון לפאי שוקו-בננה משולש - תענוג מתוק שכולל את כל הדברים הטובים שהזכרנו כאן, ויגרום לכל בני הבית שלכם ללקק את האצבעות.
לפעמים כדי לאפות עוגה דרושה עבודה לא מעטה וידע כלשהו באפייה – אך במתכון שנציג עכשיו בפניכם אין כל צורך בדברים האלו. מדובר בעוגה כה קלילה ונוחה לאפייה, שגדושה ברכיבים טבעיים מתוקים ונהדרים, שכל מה שצריך לעשות כדי להרכיב אותה זה קצת לערבב, לשים במיקרוגל ולקבל קינוח נהדר בלי אף טיפת סוכר לבן.
אנחנו נקרא להן סופגניות בננה, למרות שבמטבח המקומי של מלזיה הן נקראות "עוגת צפרדע". אכן השם לא מעורר כל כך תיאבון, אבל אחרי שתראו את הסרטון הבא תשכחו לגמרי מהצפרדע, ויצוץ בכם חשק עז לסופגניות הבננות.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: