את מאפינס הבננה-בטטה האלה כל כך פשוט להכין, ועוד יותר קל ליהנות מהם כחטיף או כארוחת בוקר קלילה ובריאה.
רכיבים למאפינס בננה-בטטה:
אופן הכנת המאפינס בננה-בטטה:
-
חממו את התנור מראש על 190 מעלות ובמקביל שמנו 14 תבניות מאפינס או תבנית אחת עם מקום לכמות מספקת של תערובת.
-
מעכו את הבטטה והבננה יחד בקערה קטנה וערבבו היטב עד שיתמזגו.
-
הוסיפו לקערה חמאת אגוזים, ביצים וקינמון, וערבבו היטב. הוסיפו לקערה שבבי שוקולד, פירות לפי טעמכם, זרעי צ'יה וערבבו היטב.
-
צקו את הבלילה אל תוך תבניות המאפינס והכניסו אותן לתנור למשך 18 דקות.
-
בתום זמן האפייה יש לבדוק האם המאפינס מוכנים בעזרת קיסם שיניים יבש, ואז להגישם לשולחן או לשמור בצד לזמן שבו יתקוף אתכם רעב קטן.