הבריוש הצרפתי נחשב כלחם עוגה מתוק ופריך כאחד, השילוב שלו עם סוג מנות שונות הוא הסוד הגדול שיש במאפה המיוחד הזה. אם קמח, שמרים ומים הם שלושת המרכיבים האהובים עליכם במאפים, אסור לכם לדלג על המתכון הנהדר והממכר הזה.
הכניסו קמח, חמאה, סוכר, סוכר וניל, שמרים וחלמונים לקערת המיקסר. ערבלו היטב עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
הניחו לבצק לעמוד כשעה וחצי או עד שיכפיל את נפחו ההתחלתי.
לאחר ההתפחה, חלקו את הבצק לשניים ורדדו כל חלק לעלה בעובי של כחצי ס"מ.
קרצו בעזרת כוס או רינג עיגולים בקוטר שווה, הניחו עיגול אחד ומעליו הניחו עיגול שני, כאשר השני מכסה חצי מהראשון. הניחו עוד עיגול אחד נוסף שיכסה גם הוא חצי מהעלה השני ששמתם.
מקור תמונה: cakeyourlife
גלגלו את שלושת העלים יחד ובעזרת הסכין חתכו במרכז וצרו בכך שתי פרחים.
מקור תמונה: cakeyourlife
הניחו בתבנית שקעים עם מנג'ט, הברישו במעט חלב והניחו להתפחה קלה. הכניסו לאפייה של כ-25 דקות או עד לקבלת גוון זהוב, הוציאו מהתנור ובזקו מעט אבקת סוכר.
מקור תמונה: cakeyourlife