קציצות עוף הן מנה אהובה במיוחד כיוון שהן קלות להכנה, רכות במרקמן וטעימות להפליא. כאשר מוסיפים להן פטריות טריות נוצרות קציצות עם ניחוח וטעם מיוחדים שקשה לעמוד בפניהם.
רכיבים לקציצות עוף ופטריות:
אופן הכנת קציצות עוף ופטריות:
-
חממו תנור ל-190 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו.
-
בקערה גדולה ערבבו את כל הרכיבים מלבד פירורי הלחם והפטרוזיליה המיובשת וערבבו היטב.
-
בכלי נפרד, ערבבו את פירורי הלחם והפטרוזיליה המיובשת.
-
צרו קציצות מתערובת חזה העוף, צפו בפירורי הלחם עם הפטרוזיליה והניחו על תבנית האפייה.
-
רססו את הקציצות בשמן והכניסו את התבנית לתנור למשך 18-20 דקות או עד שהקציצות משחימות.