כולנו רגילים לעוגת הגבינה הגדולה והמפוארת שמעטרת את השולחן, אך העוגות הבאות מאפשרות לצאת מהתבנית העגולה, ולהכין מטעמים אישיים שמעוטרים עם תוספת מתוקה וטעימה במיוחד.
הפיסטוק האהוב מקבל טוויסט נפלא במתכון שלפניכם, ובמקום לתפקד כנשנוש מול הטלוויזיה, הוא הופך לחלק מרכזי בעוגת גבינה טעימה וממכרת במיוחד. העוגה הנפלאה הזו לא תדרוש אפייה כלל, אלא בסך הכל צינון במקרר שרק יגביר את הציפייה לטעום ממנה.
העוגה שלפניכם באה אלינו כל הדרך מארצות הברית, שם היא מקבלת מקום של כבוד בכל ארוחה - ובצדק. הגוון הארגמני וטעמה המיוחד של עוגת הקטיפה האדומה יהפכו כל שולחן חג לצבעוני וחגיגי במיוחד.
חמאת בוטנים היא אחד הממרחים האהובים על כולנו, ובמתכון שלפניכם תוכלו לשלב אותה בצורה טעימה וייחודית בעוגת גבינה. תוספת קרם השוקולד מעל העוגה תשלים אותה בצורה נפלאה, והיא תאפשר לכם לסיים כל ארוחה בצורה טעימה ומתוקה.
עוגת גבינה היא מעדן אהוב מאוד והיום אתם תגלו שלא צריך להיות שף גדול כדי להכין אחת מושלמת בקלות ובמהירות, רק צריך את המתכון הנכון. כל מה שאתם צריכים זה 3 מרכיבים שככל הנראה כבר יש לכם בבית ושעה פנויה כדי להכין ולאפות את העוגה - זה הכל! לאחר מכן תוכלו ליהנות מאחת מעוגות הגבינה הכי אווריריות וטעימות שאי פעם אכלתם...
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: