חמאת בוטנים היא אחד הממרחים האהובים על כולנו, ובמתכון שלפניכם תוכלו לשלב אותה בצורה טעימה וייחודית בעוגת גבינה. תוספת קרם השוקולד מעל העוגה תשלים אותה בצורה נפלאה, והיא תאפשר לכם לסיים כל ארוחה בצורה טעימה ומתוקה.
מקור תמונה:
nigella
רכיבים לשכבת גבינה ובוטנים:
אופן הכנת הבסיס:
-
ערבלו את כל רכיבי התחתית במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו את התערובת על תחתית של תבנית בקוטר 23 ס"מ והדקו אותה היטב. הכניסו למקרר בזמן שאתם מכינים את שאר השכבות.
אופן הכנת השכבת גבינה ובוטנים:
-
חממו תנור ל-170 מעלות.
-
לתוך קערת מערבל, הכניסו את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר, הקציפו והוסיפו בהדרגה את יתר רכיבי שכבת הגבינה עד לקבלת תערובת חלקה.
מקור תמונה:
nigella
-
הוציאו את התבנית עם תחתית העוגה מהמקרר, העבירו לתוכה את מילוי הגבינה-בוטנים שהכנתם והכניסו לתנור למשך 50 דקות, או עד שמרכז העוגה יהיה יציב.
אופן הכנת השכבה העליונה:
-
הכניסו את רכיבי השכבה העליונה לסיר בינוני וחממו מעל להבה בינונית עד לאיחוד של כל הרכיבים.
-
הוציאו את העוגה מהתנור, מרחו עליה את שכבת השוקולד והכניסו לתנור ל-10 דקות נוספות.
-
הוציאו את העוגה מהתנור והכניסו למקרר למשך לילה לפני ההגשה.