המתכון הבא לחזה עוף מתקתק יהיה אהוב במיוחד על ילדים, והוא יספק להם חלבונים נחוצים וחיוניים לגדילה. תוך מספר דקות ילדיכם וכל המשפחה יוכלו ליהנות ממנה שדורשת מעט השקעה, אך אינה נופלת בטעמה ממנות מורכבות יותר.
אופן הכנת החטיפי עוף:
-
בקערה קטנה ערבבו יחד דבש, אבקת מרק עוף, מים, חומץ אורז, שום, ג'ינג'ר ופלפל צ'ילי, עד שהדבש יימס.
-
חממו את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית. הוסיפו למחבת את רצועות הבצל עד שהוא מתרכך, כ-4-5 דקות.
-
הוסיפו למחבת את חתיכות העוף והרוטב, בשלו על אש גבוהה עד שהרוטב מתעבה ומקבל מרקם של קרמל, כ-10 דקות.
-
הניחו על צלחת גדולה את תכולת המחבת, פזרו שומשום, בצל ירוק והגישו.