המתכון הבא אינו מכיל גלוטן, ולכן הוא מושלם עבור אנשים הרגישים לרכיב הזה או שמנסים לרדת במשקל. אטריות הקישואים הן טוויסט נפלא למנה המוכרת והאהובה, שאתם וגם בני משפחתכם תאהבו.
אופן הכנת המוקפץ:
-
במחבת גדולה, חממו 1 כף שמן זית על אש בינונית. הוסיפו את העוף, פזרו מעליו ¼ כפית מלח וטגנו עד להשחמה, כ-10 דקות. העבירו את העוף מהמחבת לקערה והניחו אותה בצד.
-
למחבת שהכילה את העוף הוסיפו 1 כף שמן זית ואת השום הכתוש. טגנו על אש נמוכה-בינונית במשך דקה אחת עד להזהבה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
-
הוסיפו למחבת את העגבניות, 2 כפות שמן זית, חומץ, ½ כפית מלח, רצועות גזר ואת אטריות הקישואים. ערבבו היטב.
-
הוסיפו למחבת את העוף ובשלו הכל יחד במשך 3-4 דקות.
-
חלקו את תוכן המחבת ל-4 צלחות ופזרו מעל פלפל שחור טחון ובזיליקום טרי. הגישו חם.