header

מתכון לראפ חסה עם עוף ומנגו

לפעמים בא לנו להכין משהו זריז וקליל, לא להשקיע בו הרבה מאמץ, אך עדיף גם שלא יכלול קלוריות עודפות ומיותרות. בדיוק בשביל זה קיימים מתכונים כמו ראפ חסה עם עוף, עבורם צריך רק כמה מרכיבים פשוטים, והמתכון הזה מקבל שדרוג מיוחד בזכות פרי עונתי שכולם אוהבים ושיש לנו בשפע ממנו כרגע - המנגו. תוך פחות מחצי שעה יש לכם מנה זריזה שכיף לאכול בלי שום רגשות אשמה!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות יחידות: 4
רמת קושי: קל
מתכון לראפ חסה עם עוף ומנגו מקור תמונה: simplyrecipes.com
רכיבים לראפ חסה עם עוף ומנגו:
עוף טחון - 450 גרם (רצוי להשתמש בבשר ירך עוף, אך לא חובה)
רוטב סויה - 2 כפיות
קורנפלור - 1 כפית (אפשר להחליף בקמח תפוחי אדמה או קמח אורז)
שמן בישול - 1 כפית (קנולה או בוטנים)
בצל ירוק - 2 גבעולים (קצוצים)
פטריות שיטאקי - 100 גרם (חתוכות)
מנגו גדול - 1 (קלוף וחתוך לקוביות)
חסה חמאה (באטר קראנץ') - 1 (שטופה, עם עלים מופרדים)
אופן הכנת ראפ חסה עם עוף ומנגו:
  1. שימו בקערה את העוף, רוטב הסויה והקורנפלור, וערבבו היטב.
  2. חממו מחבת ווק או מחבת גדולה על אש בינונית. כשהיא חמה, הוסיפו לה את שמן הבישול, ואת פטריות השיטאקי והבצל הירוק. תנו להם להתבשל למשך כדקה.
  3. הגבירו את עוצמת החום לגבוהה והוסיפו למחבת את תערובת העוף. השתמשו בכף עץ כדי לפרק את העוף הטחון ולפרוש אותו ברחבי המחבת, וטגנו תוך ערבוב מתמיד למשך 5-7 דקות - עד שהעוף מתבשל.
  4. הוסיפו למחבת את חומץ האורז המתובל, שמן השומשום וקוביות המנגו. ערבבו היטב ואז הסירו מהאש, טעמו, ותבלו בעוד חומץ, שמן או רוטב סויה לפי הטעם אם צריך.
  5. קחו עלה מהחסה, מלאו אותו התערובת שיצרתם ושיהיה לכם בתיאבון!
טיפ השף:
תוספת הקורנפלור למתכון היא טריק של בשלנים שעוזר לעוף לשמור על הלחות ולא להתייבש בזמן הטיגון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם:
תכנים קשורים: עוף , מנגו , חסה , מתכון קל , מתכון מהיר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.