את המתכון שלפניכם מכינים באופן מסורתי בסיר חימר שנועד עבור זמן בישול ממושך, אך תוכלו להכין אותו גם בסירים ביתיים מחומרים אחרים. מנת העוף שתקבלו היא עשירה ומשביעה במיוחד, ותהווה ארוחה צהריים או ערב טעימה מאין כמוה.
רכיבים לתבשיל עוף וירקות:
אופן הכנת התבשיל עוף וירקות:
-
חממו שמן בסיר גדול על להבה בינונית וטגנו בו קלות את העוף.
-
הוסיפו לסיר את הגזר, הפטריות ותפוחי האדמה וטגנו מעט.
-
הוסיפו לסיר את יתר הרכיבים וערבבו היטב.
-
בשלו את התבשיל על להבה בינונית במשך ½1-1 שעות עד שכל הרכיבים יתרככו והגישו חם עם אורז או תוספת אחרת.