header

מתכון לעוגת פאי שוקולד ופיסטוק

עוגות פאי אהובות כמעט על כולם, לכן כשיש מתכון חדש ומפתיע לעוגה שכזו, רובנו רצים מהר למטבח ומתחילים במלאכת ההכנה. זה בדיוק מה שהולך לקרות לכם אחרי שתכירו את המתכון הבא לעוגת פאי שוקולד ופיסטוק מלוחה ומפתיעה. טכניקת ההכנה הפשוטה, הזמן המועט שייקח לכם להכין אותה, הריח של השוקולד באוויר והטעם הממכר יגרמו לכם לתהות כיצד לא הכרתם אותה עד היום.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 10
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת פאי שוקולד ופיסטוק מקור תמונה: thegirlonbloor
רכיבים לעוגת פאי שוקולד ופיסטוק:
קמח - 1 כוס
אבקת קקאו - ¼ כוס
חמאה - ½ כוס (מומסת)
סוכר - ¼ כוס
אבקת סוכר - ¼ כוס
שבבי שוקולד - ½1 כוסות (מריר)
שמנת מתוקה - ¼1 כוסות
פיסטוק - 1 כוס (מלוחים ומרוסקים לשבבים)
מלח גס - קמצוץ (לא חובה)
אופן הכנת עוגת פאי שוקולד ופיסטוק:
  1. הניחו בקערת מיקסר את הקמח, אבקת הקקאו, החמאה המומסת, הסוכר ואבקת הסוכר. ערבבו תחילה לאט ולאחר שתי דקות הגבירו את המהירות עד לקבלת מרקם בצקי אחיד.
  2. מרחו חמאה בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ וסדרו את בצק הפאי בתבנית בעזרת כף, כך שהבצק יכסה את כל תחתית ושולי התבנית, ולבסוף השתמשו באצבעות ידיכם על מנת לשטח ולהדק אותו למסגרת הבסיס. preperation מקור תמונה: thegirlonbloor
  3. הכניסו את התבנית למקפיא למשך 10 דקות על מנת שהבצק יתקשה מעט, חממו תנור ל-180 מעלות ולאחר מכן הכניסו לאפייה למשך 20 דקות.
  4. כעת תוכלו להכין את גנאש השוקולד על ידי חימום וערבוב מתמיד של השמנת עד לשלב שהיא כמעט רותחת, כ-8-10 דקות, ואז שפכו אותה מעל שבבי השוקולד בקערה עמידה לחום וערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  5. הוציאו את התבנית מהתנור והניחו לה להתקרר במשך מספר דקות. מזגו את גנאש השוקולד בתוך ציפוי הפאי שבתבנית והניחו לו להתקרר בטמפרטורת החדר למשך כ-10 דקות. preperation מקור תמונה: thegirlonbloor
  6. פזרו בנדיבות מעל כל עוגת הפאי את שבבי הפיסטוק, הוסיפו קמצוץ מלח גס והניחו את העוגה במקרר למשך 4-6 שעות.
  7. הוציאו את העוגה מן המקרר, חתכו והגישו אל השולחן. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.