עוגת שמרים שוקולד תמיד נראית כמו דבר שנורא קשה לעשות, אך לא כך הוא הדבר. בעזרת המתכון לעוגת השמרים שלפניכם, תוכלו להכין עוגת שמרים משודרגת עם תמונות והסברים מפורטים, והתוצאה תהיה עוגה טעימה וקלה להכנה שתרצו להכין אותה שוב ושוב.
מקור תמונה:
pintrest
אופן הכנת המלית:
-
חממו את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות וקלו את האגוזים כ-10 דקות עד להזהבה קלה.
-
ערבבו 150 גר' אגוזים, 100 גר' שוקולד מריר ואת שאר הרכיבים במעבד מזון עד לקבלת ממרח חלק (אם הוא סמיך מדי, הוסיפו לו מעט חלב לפי הצורך).
-
קצצו את שאר האגוזים.