לחמניות המאפינס הקטנות הן טעימות ואווריריות, וכיף במיוחד להכין איתן כריכים או למרוח עליהן ממרחים בארוחת הבוקר. מדובר באחד ממתכוני השמרים הפשוטים ביותר, וכבר לאחר ההכנה הראשונה לא תבינו איך לא ניסיתם זאת קודם.
מה נחוץ לכל אחד מאיתנו השב מטיול באיטליה, אם לא מאפה פוקאצ'ה חם ורך? את בצק הפוקאצ'ה הנפלא הבא תוכלו להכין בקלות גם אחרי החזרה הביתה, וכדי להעצים את החוויה של בלוטות הטעם, המתכון כולל גם זיתי קלמטה, רוזמרין והרבה שמן זית.
את הבייגלים האמריקאיים ניתן לרכוש בכל חנות ובית קפה ברחבי ארצות הברית, ורבים לא מתחילים את היום בלי בייגל אחד לפחות. בעזרת המתכון שלפניכם תוכלו להתחיל את הבוקר שלכם עם בייגל רגיל, או לגוון עם בייגל בציפוי שומשום, קצח, זרעי פשתן ועוד.
כשעל הצלחת שלפניכם מונחים צזיקי, פטה או סלט חתוך גס, הלחם שמלווה את המנה צריך להיות פריך, טעים וריחני, כדי לאזן את הרכות של התוספות הללו. המתכון ללחם הבא, המבוסס על חיטה בעלת תכולת גלוטן גבוהה, הוא כל כך פשוט ומהנה להכנה, שהוא עשוי להפוך לחלק קבוע מהתפריט היומיומי שלכם.
הכניסו את אוכל הרחוב הגרמני הטעים ביותר אל המטבח שלכם, עם פרעצלים חמים וזהובים שייחטפו מהשולחן על ידי ילדים ומבוגרים כאחד, הרבה לפני שיגיעו המנות האחרות.
לחם הפורי הוא לחם הודי מטוגן פופולארי מאוד, שנוהגים לאכול כחלק ממגש הטאלי או לצד תבשילי ירקות, אורז או עדשים. ילדים או נכדים ששבו מהטיול הגדול שאחרי הצבא או הלימודים, ישמחו מאוד לגלות אותו על השולחן במהלך הארוחה הבאה!
למדו להכין לחם שיפון שבדי מסורתי, שהוא אפשרות טעימה ובריאה להתחלת היום למי שמעוניין בלחם עם זרעי קימל ואניס, סילאן, שיבולת שועל ועוד הרבה דברים טובים נוספים.
בקרו בבייג'ינג תוך פחות מחצי שעה עם לחמניות הבאות, לחמניות סיניות מאודות בעלות טעם יוצא דופן. הלחמניות טעימות מאוד עם כל מילוי או ממרח, וניתן להכין אותן בקלות באמצעות סיר אידוי הניתן לרכישה בחנויות כלי בישול.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: