header

מתכון ללחמניות מאפינס אנגליות

לחמניות המאפינס הקטנות הן טעימות ואווריריות, וכיף במיוחד להכין איתן כריכים או למרוח עליהן ממרחים בארוחת הבוקר. מדובר באחד ממתכוני השמרים הפשוטים ביותר, וכבר לאחר ההכנה הראשונה לא תבינו איך לא ניסיתם זאת קודם.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 10
רמת קושי: קל
מתכון ללחמניות מאפינס אנגליות מקור תמונה: jeffreyw
רכיבים ללחמניות:
קמח תופח - ½4 כוסות
חלב - ¾1 כוס
סוכר - 2 כפות
מלח - ½1 כפיות
ביצה - 1
חמאה - 50 גר'
אופן הכנת הלחמניות:
  1. שימו בקערת המיקסר קמח, סוכר ומלח והפעילו אותו. הוסיפו את השמרים וערבבו שוב. בערבוב השני, הוסיפו למיקסר את הביצה, החמאה והחלב.
  2. הוציאו את הבצק מהמיקסר, לושו אותו היטב, כסו במגבת והניחו לו לתפוח בקערה כשעה וחצי.
  3. צרו מהבצק כדורים, החזירו אותם לקערה ואפשרו להם לתפוח כחצי שעה נוספת.
  4. חממו את התנור ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותה.
  5. העבירו את הכדורים למחבת וקלו אותם על אש נמוכה 2-3 דקות, עד להזהבה קלה מכל צד.
  6. העבירו את הכדורים הזהובים לתבנית האפייה והכניסו אותה לתנור למשך 15 דקות (או עד שהם שחומים).
  7. המאפינס מוכנים! ניתן לאחסן אותם בכלי אטום בטמפרטורת החדר במשך מספר ימים, או להקפיא עד ל-3 חודשים ולחמם לפני האכילה. preperation מקור תמונה: Magnus D
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.