header

מתכון לשבלולי פיצה ביתיים מדהימים

בסרטון הבא אתם מוזמנים להצטרף לשף גדעון אמיר, שיראה לכם איך להכין שבלולי פיצה ביתיים מדהימים שלב אחרי שלב, עד לתוצאה הסופית ומעוררת התיאבון! תוכלו להכין אותם בארוחות משפחתיות מיוחדות, לאירועים מיוחדים של הילדים וגם לכל ערב קריר בבית שבו תרצו להתפנק עם ביס חם ומנחם של גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות. בסרטון שף גדעון מסביר בדיוק מהן הוראות ההכנה לשבלולי פיצה ביתיים, ובהמשך תוכלו לראות את רשימת הרכיבים כדי לארגן את הכל לפני תחילת ההכנה. שיהיה בתיאבון!

זמן הכנה: 20 דקות
כמות יחידות: 45
רמת קושי: בינוני
רכיבים לבצק לשבלולי פיצה:
קמח - 500 גרם + כף
סוכר - כף
שמן זית - ¼ כוס
מים - 350 מ"ל
רכיבים לרוטב לשבלולי הפיצה:
בצל - 1 (גדול וקצוץ)
שיני שום - 2 (קצוצות)
בזיליקום - כ-10 עלים
מים - 1 כוס
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
סוכר - קמצוץ
עגבניות - 2 (קצוצות היטב, ניתן להשתמש בחצי קופסה של עגבניות מרוסקות)
רסק עגבניות - כ-250 גרם
גבינת מוצרלה - לפי הטעם
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.