header

מתכון וסרטון להכנת חלת בריוש חמאתית

חלה תוצרת בית היא תוספת מעולה לכל שולחן חג או ארוחה חגיגית, במיוחד כשמדובר בחלה מיוחדת, שמעוצבת כמו צמה קלועה מעוררת תיאבון עם ריח שאי אפשר לעמוד בפניו. זה בדיוק מה שתוכלו ללמוד להכין בעזרת המתכון הבא של הקונדיטורית נלי ימפולסקי, שגם הכינה סרטון מפורט עם הוראות הכנה, טיפים והדגמה של שלב אחרי שלב. אם תעקבו אחרי ההוראות וההמלצות שלה, גם אתם תוכלו להכין ולאכול חלת בריוש חמאתית עם טעם משגע - בתיאבון!

זמן הכנה: 30 דקות
כמות יחידות: 2
רמת קושי: בינוני
רכיבים לחלה מבצק בריוש:
ביצים - 3 (גודל L)
חלב - 70 מ"ל (קר)
דבש - 60 גרם
מלח - 10 גרם
קמח - 500 גרם (ראו הערות בסרטון)
חמאה - 200 גרם (חתוכה לקוביות, מקוררת עד לשימוש)
אופן הכנת חלה מבצק בריוש:
  1. הוראות הכנה ועיצוב מפורטות מוצגות בסרטון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.