קשה למצוא אדם שלא אוהב את המאכל האיטלקי הנודע, אך פיצה יכולה להכיל לא מעט קלוריות, כאשר רבות מהן חבויות בבצק. עם הגרסה הבאה לבצק פיצה מקמח שקדים, תוכלו לאכול אותה בלי רגשות אשם.
רכיבים למתכון לבצק פיצה ללא גלוטן:
אופן הכנת מתכון לבצק פיצה ללא גלוטן:
-
בקערה בינונית, ערבבו את הרכיבים היבשים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
בקערה גדולה נפרדת ערבבו היטב את כל הרכיבים הרטובים חוץ מהרוטב והגבינה, הוסיפו אליהם את הרכיבים היבשים ולושו ליצירת בצק אחיד במרקמו.
-
קמחו משטח עבודה ורדדו את הבצק כך שיהיה דק. חממו את התנור ל-180 מעלות, רפדו עם הבצק שהכנתם תבנית עגולה או מרובעת, ואפו במשך 20-25 דקות, או עד שהבצק ישחים ויהיה פריך.
-
הוציאו את הבצק מהתנור, הוסיפו לו רוטב לפיצה וגבינות אהובות והכניסו לתנור בשנית עד שהגבינות ימסו. הגישו חם.
טיפ השף:
ניתן לרדד את הבצק על נייר אפייה מקומח בקורנפלור, ולהעביר את הבצק עם נייר האפייה ישירות לתבנית האפייה.