header

מתכון ללחמניות טפיוקה מתוקות לפסח מהבלוג "מפרגנת בריאות"

לחלקנו קשה לדמיין ארוחה ללא פיתה או לחמנייה לצדה, אך אם אתם נוהגים להכין בכל שנה לחמניות מקמח מצה שילוו את המאכלים האחרים שלכם, מומלץ שתנסו פעם אחת להכין לחמניות מתוקות מקמח שקדים, אורז וטפיוקה. יכול מאוד להיות שתגלו כי הן מתאימות לטעמכם גם במשך כל שאר השנה.

למתכונים נוספים מאתר "מפרגנת בריאות"

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחמניות טפיוקה מתוקות לפסח מהבלוג "מפרגנת בריאות" מקור תמונה: encouraginghealthis
רכיבים ללחמניות טפיוקה:
קמח שקדים - 1 כוס
קמח אורז - ½ כוס
קמח טפיוקה - ½ כוס
קסנטן גאם - 1 כפית (להשיג בחנויות הטבע)
אבקת אפייה - 2 כפיות (מומלץ ללא אלומיניום)
סוכר קוקוס - ½1 כפית
חלב שקדים - ⅔ כוס
רסק תפוחים - ¼ כוס (לא ממותק)
שמן ענבים - ¼ כוס
אופן הכנת הלחמניות טפיוקה:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות, ושמנו תבנית שקעים של מיני מאפינס.
  2. ערבבו בקערה את כל החומרים היבשים, וערבבו בקערה נפרדת את כל החומרים הרטובים. preperation מקור תמונה: encouraginghealthis
  3. אחדו את החומרים וערבבו עד שתתקבל עיסה אחידה.
  4. צקו את הבצק לתוך השקעים, עד ל-¾ מגובהם (בערך כף גדושה אחת) preperation מקור תמונה: encouraginghealthis
  5. אפו במשך כ-17 דקות, או עד שקיסם ננעץ במרכז הלחמניות ויוצא יבש.
  6. צננו ואכלו עם כל מטבל שתבחרו, מלוח או מתוק. preperation מקור תמונה: encouraginghealthis
מקור: ליבי לוי גרינברג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.