מתכונים לקציצות בשר יש בשפע, אך גרסה מיוחדת וטעימה כמו זו שלפניכם אתם לבטח לא מכירים. במתכון הייחודי הזה משולבים שני מרכיבים שהופכים את קציצת הבשר הפשוטה לבסיס של ארוחה מזינה, עשירה ומפתיעה ביותר – קארי וקרם קוקוס. סקרנים? אז קדימה למה אתם מחכים? גשו למטבח והחלו במלאכת ההכנה של מנת הקציצות בקארי וקרם קוקוס שתעשה ריח טוב בכל הבית ותמשוך את כולם לשולחן האוכל.
רכיבים לרוטב קארי וקרם קוקוס:
אופן הכנת רוטב קארי וקרם קוקוס:
-
ערבבו בקערה קטנה קארי, כורכום, מלח, פלפל, שום וג'ינג'ר עד לקבלת תערובת אחידה.
-
חממו את השמן בסיר בינוני מעל אש גבוהה והוסיפו את הבצל.
-
לאחר שהבצל מזהיב, הוסיפו את רסק העגבניות וערבבו היטב.
-
לאחר כדקותיים, הוסיפו את המים, קרם קוקוס ואת קערת התבלינים, ערבבו את הכל יחדיו היטב והמשיכו לבשל עד לרתיחה מלאה, ואז יש להוסיף את כדורי הבשר.
אופן הכנת כדורי בשר:
-
ערבבו את כל הרכיבים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה.
-
מתערובת הבשר גלגלו כ-16-18 כדורים קטנים-בינוניים והניחו בצד.
-
כאשר הרוטב רותח, הוסיפו בזהירות את כדורי הבשר וודאו כי הרוטב מכסה את כולם.
-
בשלו על אש גבוהה למשך כ-20 דקות, טעמו בזהירות כדי לתקן טעמים במידת הצורך והגישו את הקציצות והרוטב לצד אורז לבן.