פנקייקס שקדים מהווים דרך מצוינת ומתוקה לפתוח את הבוקר, ואם תצוותו להם סירופ שוקולד או סירופ מייפל, התענוג יהיה גדול פי כמה!
אופן הכנת הפנקייקס:
-
בקערה בינונית, ערבבו את קמח השקדים והמלח.
-
בקערה נפרדת, ערבבו את הביצים ותמצית הווניל.
-
מזגו את תערובת הביצים והווניל לקערה עם קמח השקדים וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
חממו שמן קוקוס או שמן צמחי על מחבת מעל להבה בינונית. מזגו בכל פעם ¼ כוס מתערובת הפנקייקס למחבת החמה, המתינו 1-2 דקות, או עד שייווצרו בועות בחלקן העליון, והפכו לצד השני. חזרו על הפעולה עם כל הבלילה והגישו חם עם תוספות אהובות.