header

מתכון לעוגת תפוחים ללא מוצרי חלב

סביר להניח שגם אתם נתקלתם במצב בו הגשתם קינוח לשולחן בתום הארוחה וגיליתם כי לפחות אחד מן האורחים שלכם לא יכול ליהנות ממנו. בין שמשום שאותו אורח מקפיד על כללי הכשרות וזה עתה סיימתם לאכול ארוחה בשרית ובין שהוא נמנע ממוצרי חלב מטעמי רגישות, וודאי חשתם חוסר נעימות. עוגת התפוחים הבאה היא קלה להכנה וטעמה נפלא, אך לא פחות חשוב, היא אינה מכילה כלל מוצרי חלב ולכן כולם יוכלו ליהנות ממנה. 

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת תפוחים ללא מוצרי חלב
רכיבים לעוגת תפוחים מהירה:
סוכר - ¾1 כוסות
שמן צמחי - 1 כוס
תמצית וניל - 1 כפית
קמח - 2 כוסות
אבקת אפייה - ¼1 כפיות
מלח - 1 כפית
קינמון - 1 כפית (טחון)
סודה לשתייה - ¼ כפית
תפוחי עץ - 2-3 (לבחירתכם)
אגוזים - 1 כוס (קצוצים)
קצפת פרווה - ¼1 כוסות (לציפוי לא חובה)
אופן הכנת עוגת תפוחים מהירה:
  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות ומשמנים תבנית בגודל של 33X23 ס"מ בחמאה או בתרסיס שמן.
  2. מערבבים יחד בקערה סוכר, שמן, ביצים ותמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון וסודה לשתייה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מקלפים את התפוחים, חותכים אותם לקוביות ומקפלים את התפוחים והאגוזים אל תוך התערובת. preperation
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 35-40 דקות. לאחר מכן בודקים בעזרת קיסם שיניים שהעוגה אפויה (נועצים את הקיסם במרכז העוגה וכאשר הוא יוצא יבש, העוגה מוכנה).
  5. מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר מעט. בשלב זה ניתן לצפות את העוגה בקצפת או להגיש אותה לצד גלידת וניל, לפי טעמכם.
מקור: אביה ג.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.