כשתות ושוקולד מתמזגים מתקבלים טעמים בלתי נשכחים, מה שבהחלט יהפוך את הקינוח הזה לאחד האהובים בביתכם.
אופן הכנת הטארט תות:
-
הכניסו את עוגיות הסנדוויץ' למעבד מזון וערבלו עד שיהפכו לפירורים. לאחר מכן, הוסיפו חמאה מומסת וערבלו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
צקו את תערובת העוגיות אל תבנית בגודל 36X12 ס"מ, שטחו אותה באמצעות כף או אצבעותיכם והכניסו אותה למקרר עד שתסיימו להכין את המילוי.
-
הניחו סיר קטן על להבה נמוכה-בינונית, הוסיפו שמנת מתוקה והניחו לה להתחמם במשך מספר דקות (לא להרתיח אותה, רק לחמם מעט). לאחר מכן, הסירו את הסיר מהאש. כעת, הוסיפו לסיר (שהסרתם מהאש) את השוקולד המגורר (המריר והחלבי), וערבבו מדי פעם עד שהשוקולד ימס.
-
הוציאו את תערובת העוגיות מהמקרר, צקו מעליה את השוקולד שהמסתם, פזרו תותים ואגוזים והכניסו למקרר למשך שעתיים לכל הפחות לפני ההגשה.
מקור: ענת ה.