כאשר דודתי הגישה את המנה המדהימה והטעימה הזו של קונכיות פסטה ממולאות בגבינות בפעם הראשונה שראיתי אותה, הייתי בטוח שמדובר בפרויקט שכולל הרבה עבודה קשה. רק אחרי שהתעקשתי לקבל ממנה את המתכון למנה נוכחתי לגלות שטעיתי בענק, כי כדי לקבל את התוצאה הקלה והמרשימה הזאת לא צריך להיות בשלן מומחה - והתוצאה עדיין מושלמת! על מנת שגם את תטעמו ותבינו במה מדובר, אתם מוזמנים להכיר את המתכון העשיר והמפנק לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות.
מקור תמונה:
tasteofhome
רכיבים למתכון לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות:
אופן הכנת המתכון לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות:
-
בשלו את קונכיות הפסטה לפי הוראות הבישול שעל החבילה, סננו את הנוזלים, שטפו במים קרים והניחו בצד.
-
ערבבו בקערה גדולה ריקוטה, ברוקולי, מוצרלה, חלבוני ביצה ותבלינים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
רססו תרסיס שמן על תבנית אפייה בגודל 23X33 ס"מ ומרחו על התחתית שלה חצי מכמות הרוטב לפסטה.
-
קחו קונכיית פסטה בידכם, מלאו אותה בתערובת שהכנתם קודם לכן והניחו אותה בתבנית – חזרו על פעולה זו עד שנגמרות הקונכיות.
-
צקו את הרוטב שנותר מעל הקונכיות, כסו את התבנית בנייר כסף והכניסו לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, למשך 25 דקות.
-
לאחר זמן הבישול הזה הוציאו את התבנית מהתנור, הסירו את הכיסוי ופזרו מעל את גבינת הפרמז'ן.
-
החזירו את התבנית לתנור לאפייה נוספת של 5 דקות ללא נייר הכסף, הוציאו והגישו אל השולחן.
טיפ השף:
ניתן להחליף חלק מכמות הברוקולי בזיתים ירוקים, חתיכות קטנות של תפוחי אדמה וכדומה.