header

מתכון לביצים בסירת קאנו

המתכון הבא לא דורש מכם הרבה מרכיבים וגם לא הרבה מאמץ, והוא מושלם לארוחת בוקר מגניבה לכל המשפחה. זו למעשה מנה של ביצים בבגט שתכינו בתנור יחדיו, וכך תקבלו מנות אישיות לכל בן בית, שיחד עם סלטים וגבינות יהוו ארוחת בוקר מפתיעה, מהנה והכי חשוב – טעימה!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות יחידות: 4
רמת קושי: קל
מתכון לביצים בסירת קאנו מקור תמונה: tasty.co
רכיבים לביצים בסירת קאנו:
חמאה ללא מלח - 2 כפות (מומסת)
שיני שום - 3 (כתושות)
פטרוזיליה טרייה - 2 כפות (קצוצה)
מלח גס - 1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
בצל ירוק - לקישוט (קצוץ)
אופן הכנת ביצים בסירת קאנו:
  1. חממו תנור מראש ל-200 מעלות ורפדו תבנית אפייה ברדיד אלומיניום.
  2. חתכו בעזרת סכין משוננת 4 חורים מלבניים בחלקו העליון של הבגט, כך שיהיה ביניהם מרווח שווה ושכל בור יוכל להכיל ביצה אחת.
  3. עטפו את צדי הבגט ברדיד אלומיניום כך שיעמוד ישר ולא יפול לצדדים, והניחו אותו על תבנית האפייה.
  4. בקערה קטנה, ערבבו יחדיו את החמאה, השום, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
  5. מרחו את חמאת השום שהכנתם בתוך חורי הבגט, ושברו ביצה לתוך כל חור.
  6. אפו בתנור למשך 15-20 דקות, או עד שהחלבון מתבשל מספיק והחלמון עדיין נוזלי.
  7. קשטו בבצל ירוק, תבלו בפלפל שחור, חתכו את הבגט בין הביצים והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.