המתכון הבא לא דורש מכם הרבה מרכיבים וגם לא הרבה מאמץ, והוא מושלם לארוחת בוקר מגניבה לכל המשפחה. זו למעשה מנה של ביצים בבגט שתכינו בתנור יחדיו, וכך תקבלו מנות אישיות לכל בן בית, שיחד עם סלטים וגבינות יהוו ארוחת בוקר מפתיעה, מהנה והכי חשוב – טעימה!
מקור תמונה:
tasty.co
רכיבים לביצים בסירת קאנו:
אופן הכנת ביצים בסירת קאנו:
-
חממו תנור מראש ל-200 מעלות ורפדו תבנית אפייה ברדיד אלומיניום.
-
חתכו בעזרת סכין משוננת 4 חורים מלבניים בחלקו העליון של הבגט, כך שיהיה ביניהם מרווח שווה ושכל בור יוכל להכיל ביצה אחת.
-
עטפו את צדי הבגט ברדיד אלומיניום כך שיעמוד ישר ולא יפול לצדדים, והניחו אותו על תבנית האפייה.
-
בקערה קטנה, ערבבו יחדיו את החמאה, השום, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
-
מרחו את חמאת השום שהכנתם בתוך חורי הבגט, ושברו ביצה לתוך כל חור.
-
אפו בתנור למשך 15-20 דקות, או עד שהחלבון מתבשל מספיק והחלמון עדיין נוזלי.
-
קשטו בבצל ירוק, תבלו בפלפל שחור, חתכו את הבגט בין הביצים והגישו.