header

מתכון לביצים אפויות עם רוטב מרינרה וגבינת פרמז'ן להכנה בטוסטר אובן

רובנו אוהבים את הביצים שלנו מטוגנות על מחבת בצורת חביתה או ביצת עין, אך אם אין כיריים זמינות בסביבתכם או שלחלופין מתחשק לכם לגוון ולעשות את הביצה שלכם בצורה אחרת שהיא טעימה לא פחות – אתם מוזמנים להכין את מנת הביצים האפויות הנהדרת והפשוטה הזו. הפלוס הגדול כאן הוא שניתן לאפות אותה במהירות בטוסטר אובן, והיא יכולה להוות ארוחת ערב או בוקר מזינה, טעימה ומקורית לכל המשפחה, ללא הרבה מאמץ מצדכם.

 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לביצים אפויות עם רוטב מרינרה וגבינת פרמז'ן להכנה בטוסטר אובן מקור תמונה: Mountain Mama Coocks
רכיבים למנת ביצים אפויות:
רוטב מרינרה - 1 כוס (מחולקת ל-4)
צלפים - 1 כף (מחולקת ל-4, לא חובה)
שמנת מתוקה - ¼ כוס (מחולקת ל-4)
גבינת פרמז'ן - ¼ כוס (מחולקת ל-4)
מלח - לתיבול
פלפל שחור - לתיבול
עירית קצוצה - קורט (לקישוט)
אופן הכנת המנת ביצים אפויות:
  1. שמנו 4 קערות הגשה אישיות (כמו אלו שבתמונה).
  2. חלקו באופן שווה את כוס רוטב המרינרה שלכם בין הקערות, ומזגו את הרוטב על בסיס כל אחת מהן. פזרו את הצלפים (אם אתם משתמשים בהם) על גבי הרוטב שיש בכל אחת מ-4 הקערות.
  3. שפכו 2 ביצים לתוך כל קערה. מעל הביצים הוסיפו כף אחת של שמנת מתוקה וכף אחת של גבינת פרמז'ן לכל קערה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
  4. הכניסו לטוסטר אובן ואפו על חום של 205 מעלות ל-10-15 דקות, עד שחלבוני הביצים מבושלים והחלמונים במידת העשייה הרצויה מבחינתכם. preperation מקור תמונה: Mountain Mama Coocks
  5. הוציאו את הקערות מטוסטר האובן, קשטו במעט עירית קצוצה, והגישו לצד פרוסות לחם קלויות. בתיאבון! preperation מקור תמונה: Mountain Mama Coocks
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.