רובנו אוהבים את הביצים שלנו מטוגנות על מחבת בצורת חביתה או ביצת עין, אך אם אין כיריים זמינות בסביבתכם או שלחלופין מתחשק לכם לגוון ולעשות את הביצה שלכם בצורה אחרת שהיא טעימה לא פחות – אתם מוזמנים להכין את מנת הביצים האפויות הנהדרת והפשוטה הזו. הפלוס הגדול כאן הוא שניתן לאפות אותה במהירות בטוסטר אובן, והיא יכולה להוות ארוחת ערב או בוקר מזינה, טעימה ומקורית לכל המשפחה, ללא הרבה מאמץ מצדכם.
רכיבים למנת ביצים אפויות:
אופן הכנת המנת ביצים אפויות:
-
שמנו 4 קערות הגשה אישיות (כמו אלו שבתמונה).
-
חלקו באופן שווה את כוס רוטב המרינרה שלכם בין הקערות, ומזגו את הרוטב על בסיס כל אחת מהן. פזרו את הצלפים (אם אתם משתמשים בהם) על גבי הרוטב שיש בכל אחת מ-4 הקערות.
-
שפכו 2 ביצים לתוך כל קערה. מעל הביצים הוסיפו כף אחת של שמנת מתוקה וכף אחת של גבינת פרמז'ן לכל קערה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
-
הכניסו לטוסטר אובן ואפו על חום של 205 מעלות ל-10-15 דקות, עד שחלבוני הביצים מבושלים והחלמונים במידת העשייה הרצויה מבחינתכם.
מקור תמונה:
Mountain Mama Coocks
-
הוציאו את הקערות מטוסטר האובן, קשטו במעט עירית קצוצה, והגישו לצד פרוסות לחם קלויות. בתיאבון!
מקור תמונה:
Mountain Mama Coocks