header

מתכון לעגבניות ממולאות בביצים וגבינת פרמז'ן

סביר להניח שאם תפתחו את המקרר שלכם ברגע זה, תמצאו בו קרטון ביצים ועגבניות בשלות. לפיכך, אם תרצו להכין ארוחת בוקר עם מצרכים שכבר ברשותכם, הגיוני שתבחרו להכין חביתה או שקשוקה. המתכון הבא מציע לכם רעיון נהדר וקצת שונה על ידי הכנת ביצים אפויות בתוך עגבניות, שיהפכו כל ארוחה משעממת לחוויה מפתיעה!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לעגבניות ממולאות בביצים וגבינת פרמז'ן מקור תמונה: purewow
רכיבים לביצים אפויות:
שמן זית - 2 כפות
חלב - ¼ כוס
מלח - לתיבול
פטרוזיליה - 4 כפות (או כל עשב תיבול לבחירתכם: תימין, רוזמרין וכדומה)
פלפל שחור - לתיבול
גבינת פרמזן - ¼ כוס (מגוררת)
אופן הכנת הביצים אפויות:
  1. מחממים מראש את התנור ל-190 מעלות, ומשמנים עם שמן זית סיר גדול המתאים לחימום בתנור.
  2. בעזרת סכין קילוף קטן מסירים את גבעולי העגבניות, ובעזרת כף גורפים החוצה את התכולה שלהן. תוכלו להשתמש בה בהמשך לצורך הכנת רוטב עגבניות או סלסה.
  3. מסדרים את העגבניות בסיר, שוברים את הביצים ומעבירים כל אחת לתוך עגבנייה. מכסים כל ביצה עם כף חלב וכף פרמזן, ומוסיפים מעט מלח ופלפל. preperation
  4. אופים בתנור עד שהעגבניות מתרככות, החלבונים מתייצבים והחלמונים עדיין רכים מעט, בין 15 ל-17 דקות.
  5. מאפשרים למנה להתקרר כ-5 דקות, מקשטים עם עשבי התיבול ומגישים מיד.
מקור: מיטל.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.