את מתכון כיסוני הבצק הזה אתם לא תרצו להפסיק להכין, קלות ההכנה והטעם המעודן שמעניק קמח האורז הבריא למנה המעולה הזו יכבוש אתכם כבר מהביס הראשון. מילוי הכיסונים יכול להיות במגוון רחב של טעמים, מתוק, מלוח או חריף, והכל בהתאם לאופי הארוחה אותה אתם מתכננים.
אופן הכנת הבצק:
-
הכניסו את כל הרכיבים של הבצק אל תוך קערת ערבול עד לקבלת בצק חלק. הוסיפו כף שמנת חמוצה או קמח אורז במידת הצורך.
-
כסו את הבצק והניחו במקרר למשך כחצי שעה. בינתיים הכינו את המלית.