את פאי השוקולד הזה אתם תרצו לשחזר שוב ושוב; המרקם הנימוח של השוקולד עם בסיס העוגה יוצר שילוב מושלם בין רכות הגנאש והמלית עם פריכות הבצק המתקתק. הכינו את מתכון פאי השוקולד ולא תרצו להפסיק אותו לאכול עד הפירור האחרון!
אופן הכנת המלית שוקולד:
-
הכניסו לקערה עמידה למיקרוגל חמאה, שוקולד ושמנת. הפעילו את המיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה של השוקולד.
-
בקערה נפרדת ערבלו את הביצים עם הסוכר ולבסוף אחדו את שתי התערובות.
-
צקו את בלילת השוקולד על בסיס העוגה האפוי למחצה והכניסו לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לעוד כ-20-25 דקות עד להתייצבות מלית השוקולד.
אופן הכנת הציפוי שוקולד:
-
הכניסו את השמנת לקערה מותאמת למיקרוגל וחממו כדקה.
-
כאשר הנוזל רותח, הכניסו את השוקולד פנימה, המתינו דקה וערבבו לתערובת חלקה ומבריקה.
-
צקו על העוגה וסובבו, כך שהציפוי יכסה את כל שטח פני העוגה.
-
קררו והגישו.