עוגת שוקולד בהחלט נמצאת ברשימת העוגות האהובות על כולנו, ואפייתה לא חייבת להיות עבודה קשה שמצריכה להפריד ביצים, להקציף חלבונים וכו'. המתכון לעוגת שוקולד פרווה שלפניכם מצריכה פעולה קלה אחת - לערבב את כל הרכיבים יחדיו! תוך דקות ספורות תוכלו להכין עוגת שוקולד פרווה נימוחה וטעימה שלא מסגירה את קלות ההכנה שלה, וליהנות מקינוח מהיר שכולם יתאהבו בו.
רכיבים לעוגת שוקולד פרווה:
רכיבים לציפוי שוקולד פרווה:
רכיבים לסירופ להרטבת העוגה:
אופן הכנת עוגת שוקולד פרווה:
-
חממו תנור ל-160° מעלות.
-
הכניסו לקערה את כל הרכיבים יחד וערבבו בעזרת כף ליצירת תערובת אחידה.
-
צקו את הבלילה לתבנית אפייה בקוטר 26 ס''מ או מלבנית בגודל 25X35, הכניסו לתנור ואפו כשעה או עד שהעוגה יציבה (בצעו את בדיקת הקיסם - הכניסו את הקיסם למרכז העוגה והוציאו, אם הקיסם יוצא לח העוגה מוכנה, אם הקיסם יוצא רטוב המשיכו לאפות עוד מספר דקות).
-
לאחר שעוגת השוקולד מוכנה, חוררו אותה עם קיסם על-מנת שסירופ השוקולד יחדור אליה היטב.
אופן הכנת ציפוי שוקולד פרווה:
-
הכניסו את כל חומרי הציפוי לקערה מתאימה למיקרוגל והכניסו למיקרוגל להמסת השוקולד בפולסים קצרים של 30 שניות בכל פעם.
-
לאחר שהשוקולד יימס, ערבבו את הציפוי היטב עד לקבלת קרם משחתי.
אופן הכנת סירופ להרטבת העוגה:
-
העבירו לכוס 3 כפות מקרם השוקולד וצקו עליהם ½ כוס מים רותחים.
-
ערבבו היטב, וצקו את הסירופ על העוגה.
-
לאחר הרטבת העוגה, המתינו מעט וצפו את העוגה.
מקור תמונה:
spendwithpennies
מקור: מוטי רז