header

מתכון לעוגת שוקולד פרווה ב-5 דקות הכנה

עוגת שוקולד בהחלט נמצאת ברשימת העוגות האהובות על כולנו, ואפייתה לא חייבת להיות עבודה קשה שמצריכה להפריד ביצים, להקציף חלבונים וכו'. המתכון לעוגת שוקולד פרווה שלפניכם מצריכה פעולה קלה אחת - לערבב את כל הרכיבים יחדיו! תוך דקות ספורות תוכלו להכין עוגת שוקולד פרווה נימוחה וטעימה שלא מסגירה את קלות ההכנה שלה, וליהנות מקינוח מהיר שכולם יתאהבו בו.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת שוקולד פרווה ב-5 דקות הכנה מקור תמונה: throughherlookingglass
רכיבים לעוגת שוקולד פרווה:
קמח - 2 כוסות
סוכר - 2 כוסות
אבקת אפייה - 2 שקיות
סוכר וניל - 2 שקיות
קקאו - 4 כפות
מים - ½1 כוסות (חמים - לא רותחים)
שמן - ¾ כוס
רכיבים לציפוי שוקולד פרווה:
שוקולד מריר - 100 גר'
מחמאה - 1 כף (או שמן)
קקאו - 3 כפות
סוכר - 5 כפות
רום - ½ כפית
מים - 4 כפות (חמים)
רכיבים לסירופ להרטבת העוגה:
מים - ½ כוס (רותחים)
אופן הכנת עוגת שוקולד פרווה:
  1. חממו תנור ל-160° מעלות.
  2. הכניסו לקערה את כל הרכיבים יחד וערבבו בעזרת כף ליצירת תערובת אחידה.
  3. צקו את הבלילה לתבנית אפייה בקוטר 26 ס''מ או מלבנית בגודל 25X35, הכניסו לתנור ואפו כשעה או עד שהעוגה יציבה (בצעו את בדיקת הקיסם - הכניסו את הקיסם למרכז העוגה והוציאו, אם הקיסם יוצא לח העוגה מוכנה, אם הקיסם יוצא רטוב המשיכו לאפות עוד מספר דקות).
  4. לאחר שעוגת השוקולד מוכנה, חוררו אותה עם קיסם על-מנת שסירופ השוקולד יחדור אליה היטב.
אופן הכנת ציפוי שוקולד פרווה:
  1. הכניסו את כל חומרי הציפוי לקערה מתאימה למיקרוגל והכניסו למיקרוגל להמסת השוקולד בפולסים קצרים של 30 שניות בכל פעם.
  2. לאחר שהשוקולד יימס, ערבבו את הציפוי היטב עד לקבלת קרם משחתי.
אופן הכנת סירופ להרטבת העוגה:
  1. העבירו לכוס 3 כפות מקרם השוקולד וצקו עליהם ½ כוס מים רותחים.
  2. ערבבו היטב, וצקו את הסירופ על העוגה.
  3. לאחר הרטבת העוגה, המתינו מעט וצפו את העוגה. preperation מקור תמונה: spendwithpennies
מקור: מוטי רז
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.