header

מתכון לבראוניז שוקולד ודבש: האני-בראוניז

עוגת בראוניז היא מסוג העוגות הקלות להכנה. מתכון עוגת הבראוניז שלפניכם מכיל טוויסט טעים שמתאים במיוחד לראש השנה -דבש. הכינו את עוגת הבראוניז שוקולד ודבש המדהימה הזו ואחלו לכולם חג שמח ושנה טובה ומתוקה!

זמן הכנה: 12 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבראוניז שוקולד ודבש: האני-בראוניז מקור תמונה: Kevin D Weeks
רכיבים לבראוניז דבש:
שוקולד מריר - 200 גר' (70% קקאו)
חמאה - ½ כוס (קוביות)
קקאו - 3 כפות
ביצים - 3 (גדולות)
סוכר - 1 כוס
דבש - ¼ כוס (נוזלי)
תמצית וניל - 2 כפיות
מלח - ½ כפית
קמח - 1 כוס
אבקת אפייה - 1 כפית
אופן הכנת הבראוניז דבש:
  1. חממו תנור ל-160° מעלות ושמנו תבנית אפייה מלבנית.
  2. בסיר כפול, המיסו שוקולד עם חמאה תוך ערבוב מפעם פעם.
  3. ברגע שהשוקולד נמס, הורידו את הסיר מהאש והוסיפו את אבקת הקקאו. הניחו בצד להתקרר.
  4. בקערה בינונית, ערבבו: ביצים, סוכר, דבש, תמצית וניל ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. הוסיפו את תערובת השוקולד המומס לקערה הבינונית.
  6. הוסיפו קמח בהדרגה וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
  7. צקו את הבלילה אל התבנית המשומנת.
  8. הכניסו את התבנית לתנור ואפו במשך 45 דקות, או עד שמרכז הבראוניס יבש.
  9. הניחו לבראוניז להתקרר על השיש למשך כשעתיים.
  10. הסירו אותם מהתבנית והכניסו למקרר למינימום שעה וחצי.
  11. חתכו את הבראוניז לריבועים ושמרו אותם במיכל אטום ובקירור.
  12. הניחו לעמוד כשעה בטמפרטורת חדר לפני הגשה.
מקור: אסנת גולדשמידט
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.