אין כמו צלעות כדי לדאוג שכולם יצאו מרוצים מהארוחה, ולא יהיה אחד שלא ילקק את אצבעותיו בסוף המנה הזו.
אופן הכנת הצלעות טלה:
-
הניחו את צלעות הטלה בתבנית אפייה.
-
בקערה קטנה ערבבו יחדיו את הבצל, השום, הדבש, השמן, רוטב הסויה, היין, הפלפל, המלח, מיץ הלימון והקינמון.
-
מרחו את התערובת על הצלעות, כסו בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך שעה.
-
אחרי שעה, חממו תנור מראש ל-200° מעלות והכניסו לתוכו את הצלעות למשך 70 דקות או עד שהן צלויות היטב.
מקור: קרן מיטלמן