header

מתכון לקבב בקר וחומוס

המתכון המסורתי של קבב מבשר טחון מקבל שדרוג בזכות תוספת של קמח חומוס, שמוסיף לו עסיסיות וטעם לא שגרתי. בנוסף, עגבניות השרי ותבלינים טעימים מקנים למנה הזאת ניחוח ים תיכוני מעולה וטעם מפתיע, שיהפכו אותו לחלק קבוע במפגשי המנגל שלכם.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקבב בקר וחומוס מקור תמונה: beautifycorner
רכיבים לקבב הבקר:
קמח חומוס - 4 כפיות
זרעי כוסברה - 1 כפית (טחונים)
פלפל אדום חריף - 1 (קצוץ דק)
מלח - ¾ כפית (או לפי הטעם)
זרעי כמון - ¾ כפית (שלמים)
בצל בינוני - 1 (קצוץ דק)
כוסברה - 4 כפות (טרייה קצוצה גס)
עגבניות שרי - 6 (חתוכות לרבעים)
שמן צמחי - מעט (או בוטנים)
אופן הכנת קבב הבקר:
  1. הניחו מחבת קטנה על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו מעט שמן, מעליו את קמח החומוס וערבבו עד שהוא יהפוך לחום זהוב. צננו מעט.
  2. בקערה גדולה, ערבבו את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. חממו תנור ל-190 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו היטב.
  4. צרו קבבים בעובי הרצוי והניחו אותם על התבנית המרופדת. הכניסו לתנור עד להשחמה (כחצי שעה), הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.