בשר הטלה הנימוח משתלב בצורה מושלמת עם טעמו החמצמץ של הלימון שבמתכון הזה, כך שנוצרת מנה לא שגרתית של קבב עם עקצוץ של חמיצות. הגישו לצד אורז לבן ונקי ותיהנו משילוב טעמים נפלא שישאיר לכם בפה "טעם של עוד"...
מקור תמונה:
Farrukh
אופן הכנת קבב הטלה:
-
בקערה בינונית, ערבבו 2 כפות ממיץ הלימון עם הבשר הטחון.
-
בקערה עמוקה, ערבבו שמן, שום, ג'ינג'ר, צ'ילי, פלפלים חריפים, כמון, אבקת כוסברה, אבקת כורכום, מלח ואת כל שאר מיץ הלימון, עד לקבלת מחית אחידה.
-
מזגו את המחית עם הבשר שבקערה השנייה, הוסיפו את הכוסברה הטרייה וערבבו היטב.
-
חממו תנור ל-200 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו היטב.
-
צרו קבבים בעובי הרצוי והניחו אותם על התבנית המרופדת. הכניסו לתנור עד להשחמה (כחצי שעה), הוציאו והגישו חם.