header

מתכון למרינדה לילית השיכורה

יין הוא רכיב נפלא בבישול שמרכך בשרים וחודר עמוק לתוכם. המרינדה הבאה מתאימה לחזה בקר, אך ניתן להשתמש בה גם עבור נתחי בשר בקר אחרים, במיוחד אלו שדורשים בישול ארוך.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרינדה לילית השיכורה
רכיבים למרינדה:
יין אדום - ½1 כוסות
שמן זית - ½ כוס
חרדל - ½1 כפות
מיץ לימון - ½1 כפות
חומץ בן יין - 1 כפית
חזרת - 1 כפית
מלח - ½1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
אבקת בצל - 1 כפית
אבקת שום - 1 כפית
אופן הכנת המרינדה:
  1. ערבבו את כל רכיבי המרינדה והניחו אותם בכלי שטוח. השרו את הבשר במרינדה למשך 8 שעות והפכו אותו כל שעתיים.
  2. הוציאו את הבשר מהמרינדה ובשלו אותה במשך 5 דקות לקבלת רוטב לזיגוג. הכינו את הבשר לפי טעמכם, והברישו אותו מדי פעם עם רוטב המרינדה. הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.